Gør livet meget lettere med en indendørs rollator

Der er ikke mange ting i livet, vi kan være helt sikre på, og der kommer hele tiden ny viden om forskellige ting. Én ting, vi dog kan blive enige om og... Læs mere »

Sexlegetøj giver dig mulighed for at udforske din krop

I løbet af ens ungdom, begynder man at finde ud af, hvad ens krop kan, hvad den kan lide og hvad man tænder på. Dette har dog en tendens til at ændre... Læs mere »
Ad Widget

Motion under graviditet

Det kan klart anbefales at bevæge sig under graviditeten. Det kan dog nemt blive noget besværet af vægten, jo længere man kommer frem i forløbet, og man har måske en større lyst... Læs mere »

Vejen til et sundere liv

For at leve en sund livsstil er det vigtigt at definere over sig selv, hvad man gerne ville være ”sundere” i. Måske man gerne ville tabe sig lidt, spise flere grøntsager, Stoppe... Læs mere »

Find motivation i det lækre udstyr

Det kan være svært at slæbe sig op i træningscenteret eller overbevise sig selv om, at det er tid til at klemme den der løbetur ind. Men det handler simpelthen bare om... Læs mere »

Sådan får dig og din partner fornyet gnist i sexlivet

Det er blevet meget populært i dag at bruge trådløst sexlegetøj i soveværelset, og derfor er mange på jagt efter en guide til, hvilket legetøj der er bedst. Det er dog svært... Læs mere »

De nye forældre

At vente barn er en forunderlig oplevelse. Moderens krop er i konstant forandring. Et lille menneske vokser sig stor og klar til verdenen. Mor og far prøver ihærdigt at sætte sig ind... Læs mere »

Få det bedste ud af efteråret

Efteråret indtræffer altid brat med rødgule blade og kolde aftner. Efter en lang sommer kan det være svært at gribe denne ny og radikalt anderledes årstid an. Efteråret har imidlertid noget... Læs mere »

Bliv sundere med den rette type motion

Det at leve sundt er noget, som de fleste bestræber sig efter. Dog er det nødvendigvis ikke let, når man konstant bliver mødt af forskellige fristelser, og derudover kan have problemer med... Læs mere »

Drik Plenny shakes når du er på farten

Er man typen, der har et arbejde, hvor man rejser meget vil man opleve, at man sjældent har tid til at spise. Det er meget ofte forretningsfolk, der har sådan et liv... Læs mere »