Få mere nydelse i sengen

ligger på sengen

Et aktivt og sundt sexliv er for manges vedkommende et vigtigt aspekt i et lykkeligt og velfungerende liv. Derfor er det også vigtigt at holde sexlivet ved lige og sørge for at glæden ved det og nydelsen i det ikke aftager med tiden.

En overset mulighed

En meget overset mulighed for at få mere nydelse i sengen er bedøvende kondomer. Mens mange desværre har tendens til at se kondomer som et nødvendigt onde og som noget, der mest er til gene, kan kondomer faktisk har funktioner, der kan bidrage til et sjovere sexliv med mere variation og nydelse. Et eksempel på dette er såkaldt bedøvende kondomer.

Når man taler om bedøvende kondomer, taler man om kondomer, som indeholder er mild lokalbedøvende creme. Det primære formål med dette er at få ham til at holde længere i sengen, så der er plads til mere sjov og meget mere nydelse. Denne type kondom er ikke ubehagelig at bruge og mange, der prøver dem oplever, at de virker forbavsende godt.

Yd mere og nyd mere

Men hvorfor så bruge bedøvende kondomer? Og er kondomer med bedøvende effekter overhovedet noget for dig? Bedøvende kondomer er for ham, der godt kunne tænke sig at kunne yde lidt længere i sengen. Når man kan yde længere, kan man også nyde længere. Oplever du fra tid til anden, at du godt kunne tænke dig, at akten varede lidt længere, kan det være, at et bedøvende kondom er værd at prøve. Kondomerne fås til en god pris, så måske kunne det være forsøget værd.

Nogle er mere følsomme over for den bedøvende creme, kondomerne indeholder end andre. Det betyder ikke, at kondomerne er farlige eller skadelige at anvende, men betyder snarere, at nogle vil opleve en stærkere effekt af den bedøvende creme end andre. Har du ikke prøvet denne type kondomer før, er det svært at sige på forhånd, hvor stærk effekten vil være for netop dig. Men ikke desto mindre, kan den bedøvende effekt være et forsøg værd, hvis du godt kunne tænke dig at holde lidt længere engang imellem.

Mange fordele

Muligheden for at bruge et bedøvende kondom er en kærkommen mulighed for mange, som ønsker et sexliv med mere nydelse. Men der er mange fordele ved kondomer i det hele taget. Det primære formål med et kondom er naturligvis beskyttelse. Kondomet er den mest sikre præventionsform i den forstand, at det som den eneste type prævention beskytter mod både graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Derfor anbefales det også altid at bruge kondom, når man er sammen med nye partnere, eller når man ikke anvender anden præventionsform med sin faste partner.

Udover deres praktiske funktion, fås kondomer som nævnt også med en række andre funktioner. Den bedøvende funktion er blot en af dem. Kondomer findes eksempelvis også med forskellige teksturer i form af eksempelvis riller eller dupper, ligesom man kan få kondomer med forskellige smage og meget andet. Går du på opdagelse i udvalget af kondomer, vil du hurtigt opdage, at et kondom kan være meget mere end blot en præventionsform.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *