gave til hende

Inspiration: Gode gaveidéer til hende

Står du og skal finde på de perfekte gaver til en kvinde, der betyder meget for dig? Det er langt fra let at finde den perfekte gave til en kvinde. Det er... Læs mere »
brothertoner

Brother toner findes i masser af udgaver

Brother er iblandt de mest populære mærker for printere, som findes i både private hjem, i store virksomheder og på offentlige institutioner. Uanset hvilken type Brother printer du har, og uanset hvor... Læs mere »
Ad Widget

Mangler du inspiration til at finde en uforglemmelig bryllupsgave?

Bryllupper er noget, som der kun sker én gang i livet for et par. Derfor er det en helt speciel dag, der markeres på bedste vis samen med dem, brudeparret holder af.... Læs mere »

Julen nærmer sig: Tænk allerede på julegaver nu

Juletiden handler først og fremmest om at hygge sig med og glæde menneskerne omkring sig. Det kan gøres på mange måder, og de fleste har forskellige hyggelige traditioner, som tillader dem at... Læs mere »

3 ting til dig, der vil vide mere om det hele

Du behøver ikke at vide alt, der er at vide i verden, men hvis du sætter dig ind i en masse forskellige ting, vil du uden tvivl opdage, at du stort set... Læs mere »

Sørger du for at beskytte din laptop, når du er på farten?

Hvis du er på farten og ofte medbringer din laptop, så skal du sørge for at passe godt på den. Der findes heldigvis en lang række gode måder at beskytte den på.... Læs mere »

God viden når gaven til hende skal findes

Når gaven til hende skal findes, så er det ofte svært at finde ud af hvad der helt præcist skal gives. Hos GVB har vi forsøgt, at komme med nogle konkrete tips... Læs mere »

Dameure i mange forskellige varianter

Vi kender alle det med at være trætte af noget, hvis vi gør det samme for meget. Det bliver alt for hverdags agtigt, og det føles som om det ingen ende har.... Læs mere »

Få plads i budgettet til praktisk fodtøj til dit barn

Har du et barn eller flere børn, har du sikkert hurtigt fundet ud af, hvor meget de små søde koster. Flere undersøgelser på området viser, at hvert barn et helt liv koster... Læs mere »

Spar penge, køb dine varer online

Nu er det snart juletid igen, og det betyder også at det snart er tid til at skulle købe en helt masse jul gaver til både forældre, søskende, kæreste, børn, venner og... Læs mere »