julegaver

Julegaver skaber en god og rar stemning i virksomheden

Omkring juletiden er der tradition for i danske virksomheder og firmaer, at man ligesom slår paraderne en smule ned. Man giver hinanden gaver, og på kontorer rundt omkring er det ikke unormalt,... Læs mere »
julekurven

Overrask alle i dit firma med julegaver

Arbejdsmiljøet på en hvilken som helst arbejdsplads skal være godt, det siger sig selv. Hvis ikke dine medarbejdere finder det behageligt at komme på arbejde, præsterer de med sikkerhed ikke optimalt dagen... Læs mere »
Ad Widget
Sorte sokker hænger til tørre

Derfor burde du købe strømper, der holder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der finder det særdeles kedeligt at købe strømper og sokker. Her er der nemlig tale om varer, der generelt ikke er... Læs mere »
Person køber ting på nettet med kort

Sådan vælger man, hvilke smykker og ure man skal købe

Vil du gerne være lidt bedre til at gå med smykker og ure? Det er moderne at gå med smykker og ure, men med så mange forskellige typer på markedet, kan det... Læs mere »
farvede kondomer

Køb dine kondomer på nettet

Køber du stadig kondomer nede i Fakta? Hvis dette er tilfældet, så er det sikkert kun fordi, at du ikke kender til de mange fordele, som man kan opnå, hvis man vælger... Læs mere »
Arbejdssko

Blundstone – sko til arbejde og dagligdag

Blundstone er en australsk fodtøjsproducent, som har designet og udviklet støvler til brug for vandring og fysisk arbejde i mere end 100 år. Skomærket er din garanti for maksimal sikkerhed og komfort,... Læs mere »
Det store udvalg af fælge til din bil

Det store udvalg af fælge til din bil

Fælge har ikke kun praktisk betydning i forhold til at beskytte dine dæk og hjul mod påkørsel af kantsten. De spiller en stor rolle for mange bilejer, som ønsker at gennemføre looket... Læs mere »
Tasker til kvinder der elsker mode og stil

Tasker til kvinder der elsker mode og stil

En taske er med til at fuldende dit look og din stil, og den har mange andre egenskaber end kun at være opbevaring for dine nøgler, mobil og makeup. For dig som... Læs mere »
gaveoverraskelse

Gode idéer til at finde gaver til ham

At finde den perfekte gave til mænd kan ofte være en svær opgave. Uanset om det er din mand, din kæreste, din bror, din far eller en ven, er det nogle gange... Læs mere »
elektrisk løbehjul

Køb et elektrisk løbehjul i dag

Vil du også drøne afsted på de danske veje fuldstændig uafhængig af trafikforholdene? Så er det perfekte alternativ til bilen et elektrisk løbehjul! Med et elektrisk løbehjul kommer du hurtigt fra A... Læs mere »