gave til hende

5 gaveidéer til din kone i julen

Det er den tid på året igen! Julen er over os, og hvis du er som de fleste mænd, spekulerer du sikkert på, hvad du skal give din kone til jul. Frygt... Læs mere »
Firmagaver

Få fremstillet firmagaver med et logo på

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at man er på udkig efter firmagaver med logo på. Det er da hertil også blevet mere og mere populært, at få fremstillet sådanne... Læs mere »
Ad Widget
Julegaver

De gode firma julegaver er dem der ikke bliver glemt

Det er nok ikke den mest eftertragtede opgave, at skulle være ansvarlig for firma julegaverne. Det er overraskende meget ansvar og pres der pludselig ligger på ens skuldre, når man skal være... Læs mere »
Firmagaver

Få glade medarbejdere med en firma julegave

Endnu et år er gået og tiden er til at se på året der gik. Der sikkert kommet nye folk til firmaet, der er sket nye strukturer, produkter er blevet optimeret eller... Læs mere »
julegaver

At finde den perfekte gave kan være svært

Det kan være meget svært at gå ud i en butik og finde den perfekte gave, til den du holder af. De fleste har nu til dags ikke lange ønskelister med en... Læs mere »
julegaver

Julegaver skaber en god og rar stemning i virksomheden

Omkring juletiden er der tradition for i danske virksomheder og firmaer, at man ligesom slår paraderne en smule ned. Man giver hinanden gaver, og på kontorer rundt omkring er det ikke unormalt,... Læs mere »
julekurven

Overrask alle i dit firma med julegaver

Arbejdsmiljøet på en hvilken som helst arbejdsplads skal være godt, det siger sig selv. Hvis ikke dine medarbejdere finder det behageligt at komme på arbejde, præsterer de med sikkerhed ikke optimalt dagen... Læs mere »
Sorte sokker hænger til tørre

Derfor burde du købe strømper, der holder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der finder det særdeles kedeligt at købe strømper og sokker. Her er der nemlig tale om varer, der generelt ikke er... Læs mere »
Person køber ting på nettet med kort

Sådan vælger man, hvilke smykker og ure man skal købe

Vil du gerne være lidt bedre til at gå med smykker og ure? Det er moderne at gå med smykker og ure, men med så mange forskellige typer på markedet, kan det... Læs mere »
farvede kondomer

Køb dine kondomer på nettet

Køber du stadig kondomer nede i Fakta? Hvis dette er tilfældet, så er det sikkert kun fordi, at du ikke kender til de mange fordele, som man kan opnå, hvis man vælger... Læs mere »