4 grunde til at en Invisalign tandregulering er for dig

Invisalign

Har du hørt om den usynlige tandbøjle? Har du hørt om Invisalign? Det er netop den usynlige tandbøjle, som retter dine tænder, uden at du kan mærke eller se den. Den er nemlig den bøjle, som er lavet til alle, også dem, som ikke nødvendigvis har brug for en bøjle. Dem som ikke har alt for vilde skæve tænder. De er faktisk til dem, som egentlig bare ønsker sig mere lige tænder. Faktisk findes der mange gode grunde til at få en Invisalign tandbøjle, især en Invisalign København, altså en bøjle du får på i København, som er en Invisalign. Men her er der i hvert fald 4 gode grunde til, at du burde overveje en Invisalign bøjle.

Bøjlen er lavet til alle

Dette er en mindre kompliceret bøjle end for eksempel togskinner. Der skal de spændes til og de kan først komme fri, når tandlægen spænder dem fri igen. Men med en Invisalign tandbøjle, så kan du nemt selv tage den af og på. Dette betyder ikke, at du skal være bange for at de falder nemt ud. Overhovedet ikke. De er nemlig lavet perfekt til dine tænder, så de perfekt passer til dem, netop så de ikke nemt falder ud, når du går rundt med dem.

Du dukker op til din tandlæge, som måler dine tænder og modellere et Invisalign produkt til dig, så passer dine tænder perfekt! Derfor er denne bøjle bygget til alle, fordi den kan bygges til alle.

Den kan rette alle problemer, store til små

Selvfølgelig findes der jo dem, som skal have skinner eller det, som er værre. Men stort set alle under og alle problemer, som er mindre end det kan nemt ordnes med en Invisalign. Det er jo netop en bøjle, som kan sidde der i din mund hele tiden, så de kan faktisk arbejde hele tiden. Og når noget overarbejder så meget, så er der ikke de problemer der ikke bliver løst. For en

Invisalign tandbøjle er jo netop en bøjle, som er bygget til at forme dine tænder til at være mere lige. Derfor er det faktisk lidt en løgn, at de er bygget til at være lige som dine tænder, fordi de er faktisk bygget til at få dine tænder til at være bedre og mere lige, hvilket er perfekt for dine tænder!

De er nem at tage ind og ud

En Invisalign er nem at have med at gøre. Du skal ikke bestille en tid til tandlægen for at tage dem af. Du skal bare række ind i din mund og trække ud. Sådan! Når de så skal ind igen, så åbner du munden, placere dem til rette rundt om dine tænder og voila, de er på igen. Nemmere bliver det ikke! Og det er en meget god ting, at de er så nemme at tage ind og ud. De kan nemlig ikke tåle mad, så du skal tage dem af, når du spiser. Men du kan godt sove med dem, så du skal bare tage dem af og på cirka 3 gange om dagen. Når det er så nemt, så burde det ikke være det store problem. Selvfølgelig er de også lavet til at kunne tages af oftere.

Så er de også usynlige

Hvis du synes det er lidt pinligt, at du går rundt med bøjler, så er du heldig med Invisalign. Det kan du også se på https://tvstork.dk/invisalign/, men ideen er at de ligner dine tænder, så andre kan ikke se dem. Nogle gange vil du måske endda også glemme at du overhovedet har dem på. Så unsylige er de!

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *