Kvinder holder deres hænder sammen til polterabend

Sådan planlægger du en perfekt polterabend

Så du skal planlægge den perfekte polterabend i København til en god ven. Hvor spændende! Men hvor skal man starte? Hvad skal man gøre? Skal man gå direkte til stripperne? Eller findes... Læs mere »
Lommelygte lyser på hvid baggrund

Sådan vælger du en god pandelampe

Du skal have en pandelampe. Hvordan ved du, hvad du skal vælge? Der er et par ting, du skal overveje, når du skal anskaffe dig sådan en. Du skal for eksempel tænke... Læs mere »
Ad Widget
Person spiser morgenmad og drikker kaffe

Vælg et ur der passer til dig

Måske går du rundt og drømmer om at få et ur. Hvis du gør det, skal du vide, at du ikke er den eneste. Et ur er nemlig en god måde at... Læs mere »
Mand ser glad ud med sin computer

Derfor får flere foretaget hårtransplantation

Flere og flere mænd og kvinder får i dag foretaget hårtransplantation og det er der flere grunde til. For mange betyder håret en hel del, og tyndt hår eller skaldede pletter, kan... Læs mere »
Person skriver i sin notesbog med kuglepen

Sådan opgraderer du dine negle

Juletiden står for døren og inden længe er det tid til at trække i sit stiveste puds og gøre sig klar til at fejre højtiden med venner og familie. Men hvad nytter... Læs mere »
Dame står foran orange baggrund med tyrkis tøj

Sådan opgraderer du din stil

Kender du til følelsen af at gå en tur ned ad gaden og kigge rundt på andre mennesker, der går i flot og lækkert tøj? Drømmer du om, at du også har... Læs mere »
ipad tastatur

Derfor bør du overveje et iPad tastatur

Mange mennesker der ejer en iPad ejer også en computer ved siden af. Mange føler ikke at iPaden kan stå alene, men sådan behøver det imidlertid ikke være. Med investering i et... Læs mere »
Kvinde har gul trøje på og armbånd

Hvorfor du burde købe nogle flotte smykker og ure

… Eller, hvorfor diamanter er en piges bedste ven. Der er rigtig mange forskellige måder at udtrykke sin personlighed på, men få af dem er både tidløse og kan bruges sammen med... Læs mere »
Macbook og ipad står på brunt træbord

Derfor bør du hastighedsoptimere din hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, så er det naturligvis af afgørende betydning at alt går glat og som det skal. Dette betyder bl.a. at dine besøgende ikke ender med at sidde og... Læs mere »
Person bruger apple computer til arbejde

Sådan fikser du din computer

Er din computer af ældre dato og tæt på at stå af? Så er det nu, du for alvor skal gribe ind. Griber du ind i god tid, kan det nemlig sagtens... Læs mere »