museum

Oplev det kulturelle liv i Brædstrup og Horsens

Det er dyrt at bo i Århus, men alligevel er der mange, som er bange for at opgive de mange muligheder, som byen byder på. De store byer trækker mange unge til... Læs mere »
drenge spiller fodbold

Start til fodbold – her er alt udstyret, du skal bruge

Sommeren har indtaget Danmark og for mange betyder det, at en ny årgang af unge håbefulde knægte står derhjemme og tikker om at få lov til at starte til fodbold. De unge... Læs mere »
Ad Widget
mand

En rigtig mand skal også have en næsehårstrimmer

Skal man tro på de mange reklamer der vises på både TV, internet og diverse plakater rundt omkring i bybilledet, er man ikke en ”rigtig mand” uden en sej barbermaskine i hånden.... Læs mere »
iphone

Sådan undgår du en smadret iPhone skærm

Er du typen, der ofte taber din iPhone, og har det resulteret i en smadret skærm op til flere gange? Så kan det være en dyr fornøjelse at betale for en ny... Læs mere »
fester

”Jeg har aldrig”-legen er en succes til alle fester

Hvis der er en leg, der kan sætte gang i enhver fest, så er det ”Jeg har aldrig”. Det er en meget simpel leg, og det er nok derfor, den fungerer så... Læs mere »
dreng der gamer computer

Sådan finder du den bedste gamerstol

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Det ved de fleste gamere efterhånden, men oftest er der tale om mekaniske tastaturer, mus med høj DPI og headsets med en krystalklar mikrofon. En... Læs mere »
Sådan bruger du dit ur som en del af dit outfit

Sådan bruger du dit ur som en del af dit outfit

Ure er først og fremmest en praktisk ting, når du skal holde styr på tiden i en travl hverdag med masser af aftaler. Her er et armbåndsur en perfekt måde altid at... Læs mere »
Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Hvem drømmer ikke om at blive herre over sit eget liv? En af de mest ikoniske computerspil til nogensinde at ramme skærme i hele verden, er The Sims. Den første udgave udkom... Læs mere »
Temafest

Temafest – find den rette udklædning

I dag er temafester nærmest blevet en vanlig måde at afholde fest for mange danskere. Udklædning, passende musik og fantastisk pynt er altid en stor del af denne festtype. Men når det... Læs mere »
Gratis spins

Gratis spins – sådan finder du dem

Online Casinoer er meget populære, og rigtig mange bruger dem. Det der er problemet for mange, er at det koster penge at spille. Der findes heldigvis en måde du kan spille online... Læs mere »