Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Hvem drømmer ikke om at blive herre over sit eget liv? En af de mest ikoniske computerspil til nogensinde at ramme skærme i hele verden, er The Sims. Den første udgave udkom... Læs mere »

For høj musik til koncerter? Alpine partyplug kan hjælpe

Det er fedt at være til koncerter og høre høj musik, men det er endnu federe at have god hørelse livet igennem. Derfor er det meget vigtigt, at man husker at beskytte... Læs mere »
Ad Widget

Plej dig selv med en smart næsehårstrimmer til manden

Som mand er der mange ting, man skal tage stilling til. Og der findes mange ting, man kan gøre for sig selv som mand, og hvor man ikke lige kan få hjælp... Læs mere »

Find det rette udstyr til dit barn

Alle forældre ved at det er dyrt at få børn. For nogen kommer det som en overraskelse over hvor meget barnet kommer til at koste om måneden. Jo større barnet bliver, jo... Læs mere »

Intet rigtigt eller forkert i gaming – du bestemmer

Der findes mange forskellige måder du kan gribe gaming an på. Både når det gælder spillene, genrene og de mange platforme. Det er alt sammen meget vigtig når du skal i gang... Læs mere »

Hvornår kan du bruge den hvide kjole?

Der er ikke noget smukkere og mere sommeragtigt end en hvid kjole, men hvornår er det nu lige, vi skal bruge den? Ud over barnedåb, konfirmation og bryllup er der vel ikke... Læs mere »

Det bedste wellness ophold: 5 vigtige parametre

Hvem elsker ikke at blive forkælet? Om du så er til god mad, en dybdegående massage eller en helt tredje overraskelse, så er der noget særligt over forkælelse. I ordets betydning ligger hele... Læs mere »

Gør noget godt for dig selv

Har du altid travlt med at hjælpe andre og sørger for at alt i familien spiller? Der kan hurtigt gå madpakker, arbejde og handlen i hverdagen. Du glemmer måske helt at tænke... Læs mere »

Disse ting kan du overveje i løbet af sommeren

Har du masser af tid i løbet af sommeren til at tænke en masse ting igennem, så er det måske netop nu, du skal gribe chancen. Hvis varmen alligevel er for slem... Læs mere »

Husk at lave hjernegymnastik hver dag

I dette indlæg vi forklare hvorfor det altid er en god ide at sørge for at man for lavet hjernegymnastik hver eneste dag. De fleste ved nemlig at man skal træne kroppen,... Læs mere »