drikkedunk

Drikkedunke er ikke kun til børn

Når vi tænker på drikkedunke, tænker vi nok alle på, dengang vi var børn og havde vores drikkedunk med i siden af vores skoletaske. Den kunne vi så sidde og sutte i... Læs mere »
Person pakker gaver ind

Det er svært at give gode gaver, sådan bliver du bedre

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvad man skal give i gave – der ser ud til at komme flere og flere muligheder, og når udvalget bliver større, bliver... Læs mere »
Ad Widget
Tre marsvin spiser på række

Derfor burde din familie få et marsvin

De fleste af os synes, at det er hyggeligt med et kæledyr eller to, og måske har vi også haft kæledyr hjemme, da vi voksede op. Børnene bliver glade, når de får... Læs mere »
Utæt udstødning på bilen

Utæt udstødning på bilen

Når du har en bil, så ved du, at der lige pludselig kan opstå noget knas med bilen, der betyder, at den skal en tur på værksted. Den oplevelse kan være ret... Læs mere »

3 veje til et mere spændende parforhold

Der hører mange fantastiske ting med det at være i et parforhold. Som par kan man dele mange fantastiske oplevelser og stunder, og har man fundet sin eneste ene, kan man leve... Læs mere »
Kæreste med smykker

Hvis der går hverdag i den, er på tide at bryde den

I de fleste hjem, går der hverdag i den. I de fleste hjem, er det kvinden der tager sig af oprydning, madlavning, vasketøjet og ungerne. I dag er kvinderne også på arbejdsmarkedet... Læs mere »
familie hopper på trampoliner

Sådan finder du en billig trampolin

Står du og mangler en billig trampolin? Der er mange forskellige typer trampoliner. Derfor er det vigtigt, ikke blot at gå ned i din nærmeste butik og købe den første, du ser.... Læs mere »
altan

Få en flot sommeraltan

En flot sommeraltan spreder glæde Når solen begynder at stikke snuden frem efter et koldt halvår, trækker vi helt naturligt ud på altanen. Altanen er på mange måder fantastisk og et helt... Læs mere »
festklar

Mobilbar til festen og gæsten – smart og nemt

De fleste vil gerne have en drink eller en øl, når de er til fest. Og til små fester tager folk gerne deres eget alkohol med, for selv at kunne blande noget... Læs mere »
Male æg

Tips til kreative ting, du kan lave med børnene

Børn elsker at være kreative. Det er en måde, hvorpå de kan udvikle sig og deres finmotorik. Det er altså leg med læring, sjovt tidsfordriv og hyggestunder med familien. Det kan dog... Læs mere »