En fransk bulldog kan blive din tro følgesvend

Nu har du besluttet dig for det: Du skal have en hund! Måske har du har brug for selskab i hverdagen? Eller også ønsker dine børn sig en hund – og det... Læs mere »
Plankebord

Denne type bolig passer et plankebord bedst ind i

Et plankebord kan faktisk nærmest bruges i enhver type bolig, da plankeborde fås i både klassiske og moderne udtryk. Det er dog særligt i de boliger hvor der er et udtryk på... Læs mere »
Ad Widget
smykker

Gør dine outfits til noget helt specielt

Synes du, at dine outfits nemt bliver kedelig? Mangler dine looks lidt personlighed? Har du brug for inspiration til, hvordan du skal klæde dig? Løsningen på dine problemer kan være mere simpel,... Læs mere »

Sådan vedligeholder du dit spisebord

Dit spisebord bliver med sikkerhed brugt til enormt mange ting i dit hjem. Det kan blandt andet blive brugt til festlige højtider med mad og alkohol, hyggestunder med venner og familie og... Læs mere »
sandg

Hvis du døjer med en masse gener i kroppen, så kan du faktisk godt gøre noget ved en del af problemerne!

Som man bliver ældre, ændrer ens krop sig også. Man får for eksempel flere rynker i huden, ens led begynder at blive stivere, og øjnene begynder at blive tørrere. Når man er... Læs mere »
smil

Føl dig bedre tilpas

Pas godt på dig selv og lad din indre glød matche din ydre. Det kan være svært, at prioritere dig selv og tiden til det, i en i forvejen travl hverdag. Nogle... Læs mere »
Moderne møbler i spisestue

Sådan gør du din bolig mere moderne

Man finder ikke mange ting, der definerer et menneske lige så meget, som en bolig gør det. Man kan nærmest se, hvilken type af mennesker der bor i en bestemt bolig, og... Læs mere »
Moderne gardiner i soveværelse

Grunde til at opgradere dine gardiner

Der er rigtig mange, der i dag ikke har nogle gardiner i deres hjem. Og det er der flere grunde til. Nogle synes ikke det er nødvendigt, og andre synes, at det... Læs mere »
Stue med flotte hvide vægge og moderne møbler

Derfor bør du få malet din bolig

Der findes masser af muligheder for at finpudse hjemmets udseende og facader. Finpudsning af hjemmet øger værdien af selve boligen i relation til når det er tid til udlejning eller at sælge.... Læs mere »

Derfor bør du skrive dig op til en andelsbolig venteliste

Leder du efter en andelsbolig? Det er ikke altid det nemmeste, og slet ikke hvis du leder i en af de større byer, hvor efterspørgslen på boliger og andelsboliger er høj. Andelsboliger... Læs mere »