plakat hate has no home here

Sådan indretter du boligen med flotte plakater til stuen

Trænger din bolig til en makeover? Det kan være svært at finde en ny stil eller indrette anderledes, når man har været vant til, at tingene ser ud, som de gør i... Læs mere »
København

Det er fedt at bo i hovedstaden

Er du københavner, og kunne du aldrig drømme om at flytte ud af byen? Eller bor du uden for hovedstaden med et stærkt ønske om at flytte dertil? Så vil du nok... Læs mere »
Ad Widget
hus med forsikring

Få styr på din husforsikring

At købe hus er ikke et impulskøb der sker fra det ene øjeblik fra det andet. For de fleste mennesker er det det dyreste køb de nogensinde kommer til at foretage, og... Læs mere »

Gem alt dit rod i et entrémøbel

Er du også tit ramt af rod i din entré? Med jakker, sko og tasker? Dette kan du nemt og hurtigt lave om på ved brug af et entrémøbel. Find ud af... Læs mere »

Retro lamper er 2019´s nye ”gamle” modedille

Smarte former, stofskærme og gammeldags charme der brænder igennem lige så kraftigt som deres glødende pærer - Retro lamper er designverdenens nyeste eksempel på det berømte citat: ”Historien gentager... Læs mere »

Sådan får du bugt med skidtet

Vi kender det allesammen. Det er ikke sjovt at se på, hvordan støvet hvirvler rundt i luften i dit hjem, og du kan mærke skidtet, når du går rundt på gulvet. Rengøring... Læs mere »

Sådan indretter du en studiebolig

Skal du snart begynde på et nyt studie, og indebærer det, at du skal finde et nyt sted at bo tæt på studiet? Som studerende bor man ofte i en studiebolig eller... Læs mere »

Sådan får du plads til kæmpe plakater i stuen

En af de helt store boligtrends indenfor malerier, billeder og plakater, er kæmpe motiver. Det kan være i stuen over sofaen, over sengen i soveværelset eller måske på kontoret. For mange er... Læs mere »

Vælg lokalt, når det drejer sig om dit hussalg!

Vi bliver efterhånden tudet ørerne fulde af folk, der proklamerer, at vi skal vælge lokalt uanset hvad, vi end måtte købe. Vi skal have lokale grøntsager og andre råvarer, der sparer miljøet... Læs mere »

Forstoppelse under din flytning? Her er et par gode råd

Er det tid til, at du skal væk fra den gamle matrikel og ind i noget nyt? Det kan være, at du skal flytte hjemmefra for første gang, eller flytte fra lejlighed... Læs mere »