fundament

Støbning af fundament – Sådan gøres det

Hvis du gerne vil udvide hjemmet med endnu et rum eller gerne vil have et lækkert udhus, så du kan skue ud over haven, så kommer du ikke uden om et af... Læs mere »
handyman

Sådan øger du værdien af dit hus

Der findes et væld af gode muligheder for at øge værdien af ens bolig inden en eventuel vurdering med henblik på salg eller lån. Vedligeholdelse af din ejendoms ydre er utrolig vigtigt... Læs mere »
Ad Widget
plakat hate has no home here

Sådan indretter du boligen med flotte plakater til stuen

Trænger din bolig til en makeover? Det kan være svært at finde en ny stil eller indrette anderledes, når man har været vant til, at tingene ser ud, som de gør i... Læs mere »

Frygter du fugt i kælderen? Tips til at undersøge og behandle problemet

Der er mange bekymringer, man kan gå rundt med som husejer. Når man ejer noget så stort og så kompliceret som et hus, er der nemlig masser af ting, som man kan... Læs mere »
København

Det er fedt at bo i hovedstaden

Er du københavner, og kunne du aldrig drømme om at flytte ud af byen? Eller bor du uden for hovedstaden med et stærkt ønske om at flytte dertil? Så vil du nok... Læs mere »
Varmepumpe

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe – og hvornår skal man vælge den?

En varmepumpe er en af de billigste og mest miljøvenlige varmekilder, der kan installeres i enhver bolig. Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at rigtig mange husstande ville nyde godt... Læs mere »
hus med forsikring

Få styr på din husforsikring

At købe hus er ikke et impulskøb der sker fra det ene øjeblik fra det andet. For de fleste mennesker er det det dyreste køb de nogensinde kommer til at foretage, og... Læs mere »
indretningstips

Indret din bolig rigtigt med disse indretningstips

Det er noget, vi alle skal tage stilling til – men der ligger en kæmpe videnskab bag! Boligindretning er for nogen let som en leg, mens andre næsten kan føle sig helt... Læs mere »

Gem alt dit rod i et entrémøbel

Er du også tit ramt af rod i din entré? Med jakker, sko og tasker? Dette kan du nemt og hurtigt lave om på ved brug af et entrémøbel. Find ud af... Læs mere »

Retro lamper er 2019´s nye ”gamle” modedille

Smarte former, stofskærme og gammeldags charme der brænder igennem lige så kraftigt som deres glødende pærer - Retro lamper er designverdenens nyeste eksempel på det berømte citat: ”Historien gentager... Læs mere »