fugl

Få masser af fugleliv i din have

Det er fantastisk at have en have, som fuglene elsker. Fuglehuse er en klassisk måde at tiltrække fuglelivet. På samme måde er det populært at hænge mejsekugler ud, som småfuglene kan guffe... Læs mere »

Sådan finder du den helt rette lejebolig

At finde den rette lejebolig kan være svært, og for mange mennesker en kamp som kan tage utrolig lang tid. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage imod de... Læs mere »
Ad Widget
Moderne træhuse

Det er blevet moderne at bo i træhuse

De fleste forestiller sig måske et gammeldags, svensk træhus med den røde facade og en masse sprossede vinduer, når de hører om træhuse. Men sådan behøver det ikke at være. Det er... Læs mere »
Tagrender

Undgå fugtskader i ejendommen med rensning af tagrender

Når det kommer til at undgå fugtskader i og omkring din bolig, spiller dine tagrender en stor rolle. Det er vigtigt, at de holdes frie for skidt og snavs, så nedbør har... Læs mere »
fundament

Støbning af fundament – Sådan gøres det

Hvis du gerne vil udvide hjemmet med endnu et rum eller gerne vil have et lækkert udhus, så du kan skue ud over haven, så kommer du ikke uden om et af... Læs mere »
handyman

Sådan øger du værdien af dit hus

Der findes et væld af gode muligheder for at øge værdien af ens bolig inden en eventuel vurdering med henblik på salg eller lån. Vedligeholdelse af din ejendoms ydre er utrolig vigtigt... Læs mere »
plakat hate has no home here

Sådan indretter du boligen med flotte plakater til stuen

Trænger din bolig til en makeover? Det kan være svært at finde en ny stil eller indrette anderledes, når man har været vant til, at tingene ser ud, som de gør i... Læs mere »

Frygter du fugt i kælderen? Tips til at undersøge og behandle problemet

Der er mange bekymringer, man kan gå rundt med som husejer. Når man ejer noget så stort og så kompliceret som et hus, er der nemlig masser af ting, som man kan... Læs mere »
Stikkontakt

Dette skal du vide om udskiftning af stikkontakter

Når du skal have dine stikkontakter udskiftet, er der særlige forhold, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du kende til typen af dine eksisterende stikkontakter, så du er... Læs mere »
København

Det er fedt at bo i hovedstaden

Er du københavner, og kunne du aldrig drømme om at flytte ud af byen? Eller bor du uden for hovedstaden med et stærkt ønske om at flytte dertil? Så vil du nok... Læs mere »