Tag et lån når du har brug for penge mellem hænderne

Der er mange danskere som godt kunne bruge flere penge om måneden. Det er vigtigt, at du har styr på hvad dine udgifter er i forhold til indtægt, så du ikke ender... Læs mere »
revisor og papirer

Sådan finder du en billig statsautoriseret revisor

For et firma kan det være fuldstændig afgørende, at regnskabet er i orden, og det kan der være mange grunde til. For det første er det vigtigt, at man har styr på,... Læs mere »
Ad Widget
Hjemmeside

Uneuro webhotel, nu også med rabat

Uneuro har længe været et populært webhotel med et udmærket ry. Hvad der gør Uneuro speciel er, at de udover at være et af de bedste webhoteller også er et af de... Læs mere »
Lån

Har du råd til at tage et lån?

Har du råd til at låne penge? Dette lyder måske som et underligt spørgsmål, men det er faktisk utroligt relevant at spørge sig selv om dette, inden man optager et lån. Især... Læs mere »

En god tolk er et must i erhvervslivet

Uanset om du måtte være direktør for et større eller mindre firma, så er der garanteret en form for kommunikation mellem dit firma og udlandet. Hvad enten, det er nye forretningsforbindelser eller... Læs mere »

Nu har revisorerne flyttet regnskabet online

Når man driver en virksomhed, er noget af det mest centrale, hvis man ønsker, at virksomheden skal være succesfuld, at sørge for, at regnskabet er i orden. Det er centralt, at finanserne... Læs mere »

Få styr på din bogføring via en app

Regnskab og bogføring er en svær disciplin, da der er utroligt meget, som man skal have styr på. Der er både alle reglerne, men der er også alle papirerne. I gamle... Læs mere »

Har du styr på julegaverne til dine medarbejdere?

Har du et firma? Så er det vigtigt, at der er styr på julegaverne, sådan at du kan glæde og værdsætte dine medarbejdere med en dejlig julegave. Det hjælper Bach Promotion dig... Læs mere »

3 ting du skal se på, inden du låner

Er du på vej til at tage et lån? Det kan umiddelbart være en god idé, hvis du står og mangler penge til noget. Et lån er dog ikke helt gratis, så... Læs mere »

Bitcoins som betalingsmodel?

Der er ingen tvivl om at Bitcoin har fået en masse omtale, som både dækker de klart positive aspekter, men der er også nogle negative historier. Dog overskygges det klart af de... Læs mere »