Familie hygger i deres hjem med kaffe

Sådan finder du den billigste husforsikring

En husforsikring er nødvendig for alle mennesker, der ejer et hus. Så simpelt kan det formuleres. Hvis du endnu ikke har en, skal du finde et med det samme. Men hvilken skal... Læs mere »
Lån

Hvad koster et privatlån?

Helt overordnet set kan et privatlån være mange ting. Derfor kan det også se meget forskelligt ud i forhold til priser og vilkår. Nedenfor får du en guide til at vurdere hvad... Læs mere »
Ad Widget
Mand drikker kaffe og browser hjemmeside

Udgifter i forhold til at eje en hjemmeside

Det er faktisk meget billigt at opsætte og eje en hjemmeside. Du kan starte den op for cirka 200 kr. og have en månedlig udgift på omtrent 100 kr. Disse penge går... Læs mere »
Kvinde skriver på computer med notesblog ved siden af

Hvad er mersalg til din kunder?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det an være yderst svært at få en favorabel forretning op at stå. Og det kan der være rigtig mange gode grunde til. Oftest handler det... Læs mere »
Aktier på telefonen

Aktier for nybegyndere – eToro

Hvis du er en af de mange mennesker, der altid har haft en lyst til at komme i gang med aktier, men måske ikke lige er kommet i gang med det, er... Læs mere »
bitcoin

Vigtige ting at overveje før du investerer i Bitcoin

Der er flere ting, der er vigtige at overveje inden du vælger at investerer i kryptovalutaen Bitcoin. Efter 2017, hvor Bitcoin peakede og gjorde nogle få til mange millionære og efterfølgende faldt... Læs mere »

Tag et lån når du har brug for penge mellem hænderne

Der er mange danskere som godt kunne bruge flere penge om måneden. Det er vigtigt, at du har styr på hvad dine udgifter er i forhold til indtægt, så du ikke ender... Læs mere »
revisor og papirer

Sådan finder du en billig statsautoriseret revisor

For et firma kan det være fuldstændig afgørende, at regnskabet er i orden, og det kan der være mange grunde til. For det første er det vigtigt, at man har styr på,... Læs mere »
Hjemmeside

Uneuro webhotel, nu også med rabat

Uneuro har længe været et populært webhotel med et udmærket ry. Hvad der gør Uneuro speciel er, at de udover at være et af de bedste webhoteller også er et af de... Læs mere »
Lån

Har du råd til at tage et lån?

Har du råd til at låne penge? Dette lyder måske som et underligt spørgsmål, men det er faktisk utroligt relevant at spørge sig selv om dette, inden man optager et lån. Især... Læs mere »