Mobilbar til festen og gæsten – smart og nemt

festklar

De fleste vil gerne have en drink eller en øl, når de er til fest. Og til små fester tager folk gerne deres eget alkohol med, for selv at kunne blande noget lækkert. Ofte kan man dog komme til at blande noget, der ikke smager nær så godt.
Man kan så vælge at tage i byen for at få gode drinks, men disse er ofte dyre, og man skal stå i kø i lang tid. Og mange gange vælger man at tage hjem alligevel, fordi der er for mange mennesker.
Men med en mobilbar inklusive bartender kan festen komme til jer.

Tænd for sluserne

Det smarte ved leje af bartender og mobilbar er at den kommer til jer med alt udstyret til at mixe og kreere lige de drinks, I ønsker jer. I skal derfor ikke stå med noget af arbejdet og indkøb af alkohol.
De fleste mobilbarer kommer tilmed med et drinkskort, så I kan se hvad I kan bestille og hvad de indeholder. I enkelte tilfælde kan I også tilkøbe en bestemt type alkohol og en DJ med lys og lyd, hvis dette ønskes.

Når du lejer en mobilbar, kommer der en bartender med bar ud, der kan lave alverdens drinks til jer. Bartenderne er alle uddannede, og yder altid den bedste service. En mobilbar er ofte mellem tre og fire meter bred, og der skal være plads til gæsterne foran og til bartenderen bagved. Sæt derfor omkring fem gange fem meter af til baren som minimum.
Det eneste du skal informere om, er hvor festen skal holdes, hvor mange gæster der kommer, hvor mange timer I vil leje mobilbaren og hvilke ønsker I har til drinks. Som regel vil der være et bestemt udvalg at vælge fra, hvor I kan vælge et bestemt antal. Derefter vil der blive sammensat en pakke til jer, som bedst muligt dækker jeres behov. I kan også tilføje en ”virgin” drink, hvilket vil sige at den er uden alkohol.

Drinks, de fleste kender

Hvis du er i tvivl om hvilke drinks, du skal vælge, har vi her et bud på nogle af de mest velkendte drinks i Danmark.
De fleste kender en martini fra James Bond, som skal være ”shaken, not stirred”. En martini består af gin, vermouth og en grøn oliven. Denne drink vil de fleste mænd synes var festlig.
Kvinderne kender en cosmopolitan fra Sex & the City, så de vil synes at den er et hit. Den består af vodka, limejuice og tranebærjuice.
En mojito går man heller aldrig galt i byen med, for dens kombination af rom, lime, mynte, sukker og danskvand er meget mild og sød på samme tid, og er en stor favorit.
Tequila Sunrise og Sex on the Beach er også to favoritter, som de fleste kender. Men hvis I er til noget endnu mere tropisk, kan I med fordel vælge en Piña Colada eller en Mai Tai.
Hvis du stadig er i tvivl, kan du i bestillingen bede om en varieret blanding, så du får lidt til enhver smag. Alt dette kan du få ved leje af bartender og mobilbar.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *