3 veje til et mere spændende parforhold

Der hører mange fantastiske ting med det at være i et parforhold. Som par kan man dele mange fantastiske oplevelser og stunder, og har man fundet sin eneste ene, kan man leve højt på kærligheden meget længe. Men uanset hvor meget man elsker og holder af sin partner, er det vigtigt at huske at holde parforholdet ved lige, så gnisten ikke svinder ind over tid og overskygges af travlhed på jobbet og praktiske gøremål.

Derfor får du her tre forslag til, hvordan du holder gnisten ved lige og får et mere spændende parforhold.

1. Husk at overraske hinanden

Dette er måske et af de vigtigste elementer i et velfungerende parforhold – at huske at overraske hinanden. Der behøver ikke at være tale om store, prangende gaver, men de små ting tæller. En buket blomster eller et lækkert måltid på en restaurant fra tid til anden, kan være med til at holde gnisten i forholdet ved lige og huske jer på, hvorfor det var, I fandt sammen til at begynde med. Husk derfor at finde overskud til at overraske din partner fra tid til anden.

2. Variation i sengen

Et aktivt og spændende sexliv er sundt for et hvilket som helst parforhold. Det at være intime sammen, kan være rigtig vigtigt for at kunne holde gnisten mellem jer i live. Et spændende sexliv kræver variation og fornyelse. For nogen kan det være en god idé at introducere eksempelvis sexlegetøj til det fælles sexliv. Sexlegetøj kan bidtage med nye, spændende erotiske oplevelser og give anledning til, at I snakker om jeres lyster, fantasier og behov.

Der findes mange forskellige typer og varianter af sexlegetøj. Har I ikke den store erfaring med erotiske legetøj, kan I starte stille og ud og gå på opdagelse i udvalget. Kun ved at prøve nye ting af, kan I finde frem til jeres foretrukne varianter.

Der findes både sexlegetøj, som henvender sig til ham og hende, men som begge parter ofte kan få glæde af sammen også. For ham kunne det være en penisring med vibrator, mens det for hende kunne være en mini vibrator.

I kan enten vælge at overraske hinanden med noget nyt, spændende sexlegetøj, eller I kan vælge at købe det sammen, hvilket kan give anledning til nye samtaler om, hvad I hver især ønsker fra jeres sexliv.

3. Glem ikke tiden alene

Dette råd henvender sig måske mest til par med børn, men kan også være relevant for par uden børn. Som par er det vigtigt, at man husker at tilbringe tid alene med hinanden. Har man små børn, kan det være en idé fra tid til anden at få dem passet, så man får tid til kun at fokusere på hinandens selskab.

Arranger en weekendtur eller en hyggelig aften, hvor I ikke skal andet end at bruge tid på hinanden. Familieliv er både dejligt og vigtigt, men vil man gerne holde gnisten ved lige, er dette aspekt af at være i et parforhold også meget vigtigt.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *