Drikkedunke er ikke kun til børn

drikkedunk

Når vi tænker på drikkedunke, tænker vi nok alle på, dengang vi var børn og havde vores drikkedunk med i siden af vores skoletaske. Den kunne vi så sidde og sutte i hele pausen igennem, indtil det ringede ind, og vi drikkedunken kom ned i nettet i siden af tasken igen.

Det er ved at være lang tid siden nu, og verden har ændret sig. Der er rigtig mange fordele som et voksent menneske ved at have en drikkedunk med. Hvis du ikke er overbevist, så læs med her.

Det er vigtigt at drikke vand

Alle ved det er vigtigt at drikke vand, men få gør noget ved det. Færre og færre mennesker drikker nok vand. Hvis man ikke laver noget en hel dag og bare sidder på kontoret, går hjem, laver mad og går i seng, skal man stadig have to til tre liter vand. De fleste drikker knap en.

Vores samfund har fået mere og mere fokus på fitness og sundhed. Når du dyrker motion, sveder du, og det er altså din kropsvæske, der kommer ud. Derfor skal du altså oven i de føromtalte to til tre liter, kompensere for det vand du mister. Et godt trick er altid at have en drikkedunk med uanset hvor du går.

Hold dig hydreret på farten

Hvis du er et travlt menneske, kender du nok følelsen af at komme hjem om aftenen, og ikke kunne huske, hvornår du sidst har siddet ned. Det er desværre genkendeligt for mange mennesker, og flere og flere har travle hverdage, hvor de løber rundt fra møde til møde.

I sådanne situationer er det altså vigtigt at holde sig hydreret. Sørg for altid at have en drikkedunk med, så har du altid muligheden for at drikke vand. Bare det at den står ved siden af dig, minder dig også om, at du skal huske at drikke vand.

Hvis du sørger for at drikke mere vand, kommer du hurtigt til at mærke en ændring i din hverdag, og du vil opdage du får mere energi, bliver mindre træt og generelt har det bedre.

Spar miljøet

Hvis du er en person, der køber vandflasker i stedet for at købe en drikkedunk, kan du med stor fordel for hele planeten. For hver dag, der går, hvor du har drikkedunk med i stedet for en plastikflaske, sparer du planeten for en hel plastikflaske. Det er værd at tænke over.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *