Har du set dette smarte og trendy børnetøj?

Børnetøj

Er du en af dem, der elsker at shoppe tøj til dine børn? Det kan også være, at din teenager har fået sin helt egen smag og derfor er nærmest umulig at finde tøj til, fordi de altid vil have noget andet. Så er du måske på udkig efter et anderledes og spændende mærke inden for børnetøj. Kender du til lmtd børnetøj? Hvis ikke, så læs med her.

LMTD børnetøj til dit barn, din tween eller din teenager

LMTD børnetøj er en del af mærket Name It. Name It er kendt for at lave tøj af lækker kvalitet med fede designs og så til fornuftige priser, hvor alle kan være med. LMTD er et mærke, der kommer med kollektioner til hver sæson lige som selve Name It. Name it fokuserer på de mindre børn og babyer hvorimod LMTD er et mærke, der favner tøj til alt fra de lille barn, til tweens og til teens.

Man kan sige, at LMTD er en lille smule mere luksuriøst og så har det en lidt anden stil, der dog stadig har rødder i den flotte stil fra Name It. Der er ikke decideret print i denne serie, der henvender sig til små børn. Tøjet har derimod et lidt mere modent udtryk, som stadig er i børnehøjde.

Det er ofte nemt at finde tøj til de små babyer, men når først de bliver tweens, så har mange børn en meget bestemt mening om, hvad de gerne vil have. De vil ofte gerne have det samme tøj, som de lidt større teens bruger eller som de voksne bruger. Problemet er ofte bare, at man sjældent kan få den type tøj i de små størrelser. Tweens er derfor en helt ny målgruppe, der ikke rigtig eksisterede førhen.

Disse kvaliteter bør fremhæves ved LMTD børnetøj:

  • Høj kvalitet
  • Slidstærkt
  • Nytænkende og klassiske styles
  • Tøj til både børn, tweens og teens
  • Fornuftige priser

LMTD børnetøj er både nytænkende og klassisk

LMTD børnetøjs design går i to retninger. De har tøj med skarpe farver og flotte print, men samtidig har de børnetøj i afdæmpede farver og tidløse designs. Kombiner eksempelvis en farverig bluse med neutrale jeans, og så har du et pænt sæt. Med LMTD børnetøj kan du tænke ud af boksen. Tøjet er anderledes og kommer i mange spændende former og designs, ligesom der samtidige r et klassisk udtryk over det.

Høj kvalitet, der bare holder til slid og vask efter vask

LMTD børnetøj har en rigtig god kvalitet. Det holder farverne vask efter vask modsat mange andre mærker, der hurtigt kommer til at falme. Der er gjort meget ud af den gode pasform og sørget for slidstørke sømme, så tøjet ikke revner i syningerne.

Har du en tween eller en teen, så prøv at lade dem gå på oplevelse i LMTD børnetøjsverden. Der er helt sikkert noget, der falder i deres smag med det brede udvalg, som mærket har. Og som forælder, så er det blot en fordel, at priserne er fornuftige samtidig med at kvaliteten er så god, at tøjet både holder i syningerne og i farverne og derved kan holde længe.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *