Triumph: BH’er til alle former for kvinder

triumph-bh

Der findes næsten 2,7 millioner kvinder i Danmark og alle har de tilfælles at de på et tidspunkt i deres liv skal ud og købe deres første BH. Men ligesom der findes mange kvinder, ligeså mange forskellige kropstyper findes der, og ydermere er det noget så individuelt hvad man sætter pris på ved sine BH’er. Nogen kræver blot at de giver god støtte, nogen vil gerne have et lækkert design og andre foretrækker BH’er der føles som om de slet ikke er der.

Fedt kunne det jo være hvis der fandtes et BH mærke derude der appellerede til alle disse kvinder. Både de småbrystede og dem med ondt i ryggen. Leder du efter et sådan inkluderende mærke så behøves du ikke at kigge meget længere; det finder du nemlig i det tyskbaserede undertøjsmærke Triumph (også kendt som Triumph International).

BH-størrelser fra A til G

Er du en kvinde med større bryster ved du nok at en af de rigtig store udfordringer ved at lede efter BH’er, er at finde dem i din størrelse. Til tider kan det endda være at du har været nødt til at nøjes med en BH der er en, eller måske endda to, størrelser for lille.

At have en for lille BH er udover at være dybt ubehageligt også skadeligt for dine bryster og din ryg. Du vil få rigtig grimme røde mærker fra stropperne der bore sig ind i din hud og du vil føle dine bryster hele tiden er på nippet til at springe ud af din BH. Dette er selvfølgelig ikke sjovt.

Hos Triumph skal du ikke gå på kompromis med BH-størrelsen. De tilbyder nemlig BH-er helt op til størrelsen G. Deres større BH’er går heller ikke på kompromis med designet. Ofte findes større BH’er kun i kedeligt og basis design, men hos Triumph er de udsmykket med små sløjfer og andre søde detaljer som du normalt ellers kun finder på BH’er i A-C størrelserne.

Store bryster eller ej, alle kvinder skal have lov til at føle sig lidt lækre, og det vil du med garanti i en ny Triumph BH.

Find dine nye BH’er fra Triumph hos netlingeri.dk

Godt med push-up eller uden bøjle

Udover størrelsen, finder du også et stort udvalg indenfor hvilken slags BH du går efter. Mens det i starten af det 21 århundrede var populært med BH’er med massere push-up, har bøjleløse BH’er nu fundet sig vej ind i rampelyset.

Hvilken slags BH du går efter kan både komme an på hvad du finder komfortabelt, men en anden faktor der spiller ind er også hvilken slags tøj du går med. Går du tit med kjoler/trøjer hvor man kan se dine skuldre, kan det være stropløse BH’er er at fortrække.

Kan du godt lide at vise lidt kavalergang, men har du ikke de største bryster, burde du måske overveje at investere i en push-up BH.

Er du ikke kommet til det punkt hvor du er helt komfortabel med ikke at gå med BH, men kan alligevel godt lide den frie følelse, så kunne en simpel bøjleløs BH være en trædesten på vejen til det frie 60’er look.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *