Bibs sutter – derfor bør du vælge netop dem

glad baby

Det er en smagssag, hvor vidt man ønsker at sit barn skal bruge sut. Der er fordele og ulemper ved begge dele. En af ulemperne ved at lade være er, at man kan risikere, at barnet begynder at sutte på tommelfinger. Når barnet når en vis alder, så er det derfor nemmere at ligge sutten på hylden, end det er at holde tommelfingeren ude af munden. Samtidig er sutten et rigtig godt hjælpemiddel til at berolige baby, uden baby behøver at hænge ved mord bryst hele tiden.

Vælg et godt mærke inden for sutter og undgå at skifte mærke hele tiden

Spørgsmålet er så, hvad man skal vælge, når man går ud og kigger på sutter. Ofte vi barnet vænne sig til et bestemt mærke, og det kan derefter være lidt svært bare at købe forskellige mærker inden for sutter, da barnet ikke føler sammen tryghed, når sutten pludselig føles anderledes. Et rigtigt godt mærke at lægge sig fast på, er Bibs sutter.

Dansk producerede Bibs sutter scorer topkarakter på alle parametre

Bibs sutter er et dansk mærke og dermed overholder de en række strenge krav i forhold til sikkerhed, og så slår de sig ikke mindst på, at de er fri for kemi. De gode egenskaber, som bør fremhæves ved Bibs sutter er:

  • Fri for ftalater
  • Fri for PVC
  • Fri for PBA
  • Suttedelen er udelukkende designet i enten silikone eller naturgummi
  • De opfylder alle gældende krav for EU med sikkerhedsgodkendelse EN 1400
  • Anatomisk korrekt designet i to varianter

Skån barnet ved at vælge sutter uden kemikalier og hormonforstyrrende stoffer

I vores moderne tid, omgiver vi os i høj grad af hormonforstyrrende stoffer og uønskede kemikalier. Ved at vælge Bibs sutter, så skåner man altså barnet for alle disse skadelige stoffer. Sutterne er nemlig produceret uden nogen form for kemikalier, der kan gå ind og skade hormonbalancen eller udviklingen hos barnet. Samtidig har de fået EN 1400 godkendelsen, der opfylder en række krav fra EU om at produktet skal være miljøvenligt og uden skadelige stoffer.

To typer af Bibs sutter

Ikke alle babyer er ens, og derfor er alle Bibs sutter det heller ikke. De kommer i to overordnede varianter:

  • Den runde type
  • Sommerfuglesutten

Den runde type er den, der minder mest om fornemmelsen, som barnet har ved at ligge ved mors bryst. Nogle børn finder derfor mest tryghed ved denne type. Den anden type har form som en sommerfugl. Det bevirker, at det er nemmere for barnet at holde fast i sutten, så den ikke falder ud. Begge typer er designet med lufthuller, så der ikke dannes et uønsket vakuum rundt om munden.

Bibs sutter kommer med at smart design, der både er pænt og i børnehøjde

Sutterne er kendt for at have et pænt design, som stadig er i børnehøjde. De ses især i flotte, rolige pastelfarver, som matcher den mode, der er inden for meget børnetøj i øjeblikket. De findes selvfølgelig også i helt neutrale farver til dem, der foretrækker dette.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *