Sådan opgraderer du dine negle

Person skriver i sin notesbog med kuglepen

Juletiden står for døren og inden længe er det tid til at trække i sit stiveste puds og gøre sig klar til at fejre højtiden med venner og familie. Men hvad nytter det egentlig at klæde sig pænt på og gøre sig fin til anledningen, hvis skægstubbene står ubarberet, neglene flosser i kanten og håret ikke er nyklippet. Forkæl dig selv med en omgang personlig pleje og fuldend dit look.

Lær af det modsatte køn

Der er ingen tvivl om, at det kvindelige køn er på hjemmebane, når det kommer til personlig pleje. Hårprodukter, cremer og neglelakker står side om side på badeværelseshylden, og du undrer dig måske af og til over, at det er nødvendigt med alt det udstyr. Kvinder kan dog lære mænd meget i forhold til at passe på sig selv. Eller hvis det at lære er et voldsomt ord, så kan de i hvert fald inspirere. Tag f.eks. det at få ordnet sine negle. Det er de færreste mænd, der bruger tid på det. En tur med negleklipperen og en hurtig rens, og man er klar i en fart. Kvinder derimod kan ofte bruge oceaner af tid på at vælge de helt rigtige produkter og den helt rigtige farve. For slet ikke at tale om, at de gør sig umage, når negene skal files i den rigtige form og neglebåndene plejes med de bedste fugtgivende produkter.

Masser af udstyr

Selvom ordet ’dullegrej’ kan være en smule negativt ladet, så er det alligevel noget, som de fleste kvinder ynder at have. Det dækker over en række produkter og udstyr, som kan benyttes til at smukkesere sig selv. Og der findes mange forskellige typer til forskellig brug. Har du f.eks. nogensinde hørt om en UV lampe til negle? Det er et værktøj, der benyttes, når neglene er påført gele, og skal tørre.

UV lampe til negle

En UV lampe til negle er en lukket lampe med plads til at indsætte fingerspidserne. Når de er filede, rensede og påført gel, som er en slags udvidet neglelak, så indføres hånden med fingerspidserne og dermed neglene først. UV lampen til negle varmer gelen op, så neglene med lynets hast bliver tørre og klar til brug. En sådan UV lampe til negle er en stor hjælp for både professionelle negleteknikere og kvinder i private hjem, da den gør hele processen med at få ordnet negle en hel del hurtigere, end hvis de skulle tørre på almindelig vis.

Hvad kan du selv gøre?

Hvis du som mand ikke rigtigt synes, at det der med at få lavet falske negle og få dem varmet op i en UV lampe til negle er noget for dig, så er der masser af andre ting du kan gøre for at opgradere dine negle. Plej neglebåndene med en god fugtgivende lotion og sørg for at file neglene i en maskulin form. Er dine negle tyndslidte, kan det være en god idé at påføre olie eller serum, der styrker neglen uden at farvelægge den.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *