Sådan planlægger du en perfekt polterabend

Kvinder holder deres hænder sammen til polterabend

Så du skal planlægge den perfekte polterabend i København til en god ven. Hvor spændende! Men hvor skal man starte? Hvad skal man gøre? Skal man gå direkte til stripperne? Eller findes der bedre løsninger? Og hvad kan man unikt med en polterabend i København, som man ikke kan i andre byer eller steder? Og har du nogensinde overvejet at tage i et Escape room på polterabenden? Din ven, som skal giftes, er ved at give sin frihed væk. Så du skylder ham en aften han husker for altid!

Skal aftenen være klassisk eller original?

Eftersom du står for at gøre din vens aften mindeværdigt, så kan du starte hvor du tror din ven ønsker at starte. Det kan godt være du selv synes det kunne være sjovt allerede at hoppe ud i alkoholen fra start af. Men måske er din ven ikke sådan. Så tænk over, hvad din ven kunne lide. Det betyder ikke, at du ikke godt må skubbe lidt til din ven undervejs. At lave en polterabend, handler faktisk om at kende din ven. Altså skal du kende hans eller hendes grænser og hvor de går. På denne måde kan du holde dig indenfor dem og måske i løbet af aftenen komme lidt ud over dem. Men der er jo ingen, der kan lide at føle sig på bar bund fuldkommen, så sørg for kun lige at skubbe din ven derud lidt ad gangen.

Så start polterabende hvor du ved din ven føler sig tilpas. Derefter skub mere og mere til dem, ud over deres grænse. Og når de så er kommet helt derud, hvor de ikke føler sig tilpas, så træk dem tilbage igen, lige så stille og roligt, og slut aftenen på en god måde! Sådan kommer du hele vejen rundt, og din ven vil takke dig indvendigt mange år efter.

Polterabend i København

Så man behøver ikke altid bare at følge normerne. Man må godt forsøge nye territorier, som man ikke har set andre gøre. Igen handler det om at kende din ven, så du ved hvad han eller hun ikke vil forvente og så gøre det! Men hvis i nu også er i København, hvordan undgår man så alle klichéerne? Hvordan gør man sin polterabend for sin egen? Og hvordan gør man det i Købenavn? København er lidt hjertet af Danmark. Altså vil det sige at det har alt, som alle andre steder i Danmark tilbyder. København er lidt en blanding af alt Danmark har at tilbyde. Så det er svært at finde noget til en polterabend i København, som man ikke også kan finde i en anden by. Men hvad København har i forhold til de andre, er at alting er større!

Så du har hele København til rådighed! Hvis du ikke kan finde det unikke ved København, kan du i stedet gøre brug af det hele! Altså hvis du nu er i København, som har alt fra Danmark, hvorfor så ikke forsøge at nå det hele? Et godt sted at starte til din Polterabend København? Escape room!

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *