Få en flot sommeraltan

altan

En flot sommeraltan spreder glæde

Når solen begynder at stikke snuden frem efter et koldt halvår, trækker vi helt naturligt ud på altanen. Altanen er på mange måder fantastisk og et helt unikt stykke bolig, som man ikke vil være foruden. Derfor er det helt essentielt, at få sin altan til at skinne – ligesom solen skinner på den.

Få styr på det basale

Hvis du vil have en flot sommeraltan, er det vigtigt at få styr på det basale. I dette tilfælde er det basale: møbler til din altan og en parasol. Møblerne til altanen er der, hvor man kan sætte sit personlige præg tydeligst. Derfor er det ofte der, man starter, når man skal sammenskrue sin flotte sommeraltan. Derefter kan man begynde at sammensætte andre nødvendigheder, som enhver drømmealtan har til rådighed. Eksempelvis er det altid praktisk at anskaffe sig en billig altanparasol. Selvom vi danskere er ekstremt glade for solen, så kan man godt få lidt for meget af den i ny og næ. Mange vil gerne kunne nyde aftensmaden i skygge fra solen, mens andre måske gerne vil sidde ude i varmen, uden at være i direkte sollys. I alle tilfælde er det vigtigt at få styr på det basale, når man går i gang med at sammensætte sin sommeraltan.

Giv din altan et personligt præg

Nu står du i butikken og skal til at vælge imellem de mange møbler til altanen. Her er det vigtigt at have i baghovedet, at man sagtens kan give sin altan et personligt præg – ligesom med ethvert andet lokale i din bolig. Man kan følge den resterende boligs stil eller man kan gå en helt andet retning. Det er det fede ved sommeraltanen. Det er fuldstændig op til én selv, om man vil gøre det vildt og farverigt eller simpelt og minimalistisk.

Anse din altan som et ekstra lokale

Nogle anser deres altan, som om det var en separat enhed i forhold til resten af deres bolig. Man kan med god grund anse sin altan som et ekstra lokale udover dem indenfor boligens fire vægge. Det hjælper også nogle med indretningen af deres sommeraltan, da det nemmere sætter stilen i perspektiv med resten af boligen. Når vejret er godt, benytter man altanen som et ekstra lokale. Hvorfor ikke drage fordel af det i din stræben efter den flotteste altan i hele byens lejlighedskompleks?

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *