Gør noget godt for dig selv

Har du altid travlt med at hjælpe andre og sørger for at alt i familien spiller? Der kan hurtigt gå madpakker, arbejde og handlen i hverdagen. Du glemmer måske helt at tænke på dig selv og at prioritere lidt alene-tid eller selvforkælelse. Det er nogle gange nemmere at gøre familien tilfreds og lade sig selv komme i anden række. Men pas på. Det kan hobe sig op med tiden. Det er derfor vigtigt, at du husker at gøre noget godt for dig selv indimellem. Læs med her og få gode fifs til, hvordan du husker at prioritere dig selv.

De små ting der kan gøre en stor forskel i hverdagen

Hverdagen er ofte godt proppet med en masse rutiner, der sørger for at børnene kommer afsted i skole eller daginstitution, og du kommer afsted på arbejde. Du bliver hurtigt en brik i et puslespil, der helst skal gå op til sidst, Nogle gange skal du huske dine egen brikker også skal have lidt opmærksomhed.

Det behøver ikke at være en hel dag, du tager ud af kalenderen, hvor du tager ud i et øde sommerhus for at lade batterierne op. Tag en time ud af kalenderen, hvor du får en massage, læser en god bog, shoppe lidt, tager på café og nyder en god kop kaffe, eller hvad du har lyst til. Vil du forkæle dig selv med en lille ting, kan du sagtens bruge lidt tid på at se udvalget af øreringe igennem for at finde de helt rigtige til dig. Der skal være plads til, at du kan forkæle dig selv lidt.

Når det er blevet din tur til at bestemme

Når det altid er familiens ønsker og ve og vel, der kommer i første række, kan du hurtigt glemme dine personlige behov. Der kommer dog tidspunkter, hvor det er blevet din tur til at bestemme. Det er måske ikke dig, der har særlig meget at sige, når der skal købes ny bil, men måske du kan få lov at bestemme, når der skal laves noget i huset.

De store beslutninger, fx indretning i huset, kan være en god måde at gøre noget godt for dig selv på. Det giver dig en frihed og en anden form for ansvar for at skabe en hyggelig indretning. Du kan få rig mulighed for at lave lidt research for at finde ud af, hvordan det skal se ud. Vil du være rigtig god ved dig selv, kan du med en indretningsarkitekt få det lige, som du vil have det, samtidig med at der er en der gør alt det hårde arbejde for dig. Gør gode ting for dig selv, og tag den hjælp du kan få.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *