Fejr jeres venskab: Få venne/veninde smykker

Veninder skåler sidende på en restaurant

Mange mennesker forbinder sikkert det at få venne- eller veninde smykker med barndommen og det at have et halvt hjerte hængende i en kæde om halsen. Dette er sikkert for mange et sødt og hyggeligt minde, men bare fordi man måske er blevet ældre, så er der ingen grund til ikke at fejre venskabet med sin bedste ven eller veninde.

Man bliver nemlig aldrig for gammel til et venne- eller veninde smykke. Læs med her og få inspiration til hvilket smykke du kunne tænke dig at dele med din bedste ven eller veninde.

Del et personligt smykke

Et venne- eller veninde smykke symboliserer dig og din vens personlige bånd til hinanden. Derfor er det en oplagt ide at få et smykke, som er indgraveret. Hvad der skal stå på smykket er helt op til jer; det kan være hinandens navne eller fødselsdage, datoen for den dag i mødtes eller måske en sjov talemåde som i har sammen.

Et smukke som fortæller noget om jer

Da smykket symboliserer jeres venskab, så kan i jo vælge et smykke, som fortæller noget om hvem i er, og det venskab som i deler. Der findes en lang række forskellige smykkedesignere, som skaber små vedhæng til både armbånd og halskæder i alle mulige former og figurer.

Her kan i igen tage udgangspunkt i en sjov historie i deler eller måske en fælles interesse. Det kunne f.eks. være et vedhæng i form af et fælles yndlingsdyr, udstyr fra en fælles sport eller et snefnug fra dengang i kørte fast i en snedrive sammen. Mulighederne er næsten uendelige, så det er bare med at vælge lige netop det vedhæng, som passer bedst til jer.

Følg jeres egen smag

Bare fordi man er bedste venner eller veninder, så behøver man ikke dele alt. Det kan derfor godt være, at i slet ikke har samme smag inden for smykker. Dette behøver dog ikke sætte en stopper for jeres ønske om at dele et venskabssmykke med hinanden.

De to smykker behøver nemlig slet ikke være ens, førend at det kan være et venne- eller veninde smykke. Der er jo netop ingen fast definition for, hvad der helt præcist er et venskabssmykke, så i kan gøre det til lige netop det, som i ønsker.

Man kan derfor sagtens vælge to forskellige smykker, men stadig kalde dem for venne- eller veninde smykker. Så hvis i ikke kan blive helt enige om designet – eller hvis i foretrækker at jeres smykker er lidt forskellige – så kan i sagtens vælge forskellige smykker.

Det klassiske design

Man kan stadig få det helt klassiske design i form af en figur – ofte et hjerte – som kan deles i to, sådan man kan bære en halvdel hver. Så hvis dig og din ven eller veninden er lidt nostalgiske og ønsker jer dette design, så er der rig mulighed for at finde dette smykke på nettet.

Det kan også være, at det er dit eget barn, som gerne vil dele et smykke med sin bedste ven. Så har i ligeledes muligheden for at sætte jer foran computeren og så finde det helt rigtige smykke sammen.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *