Drik Plenny shakes når du er på farten

Er man typen, der har et arbejde, hvor man rejser meget vil man opleve, at man sjældent har tid til at spise. Det er meget ofte forretningsfolk, der har sådan et liv og de er ofte sultne fordi de ikke får spist nok. I mange tilfælde kan man også ende med at spise meget usundt fordi man blot spiser det man lige kommer forbi. Det kan man ændre på hvis man køber en shake fra Plenny, som er et brand, der laver gode og mættende shakes. Det gode ved at tage sådan en Plenny shake frem for så meget andet er, at det mætter og du får den næring du har brug for. På den måde vil du ikke gå sukkerkold lige bagefter.

Tag en Plenny med i flyet

Forretningsfolk de flyver meget ofte, og det kan være noget, som de bruger meget tid på. Ofte bliver man træt af flymad og det er da også meget ofte, at det ikke er så sundt. Det kan være, at det er meget tung mad og måske har man ikke lyst til at spise det. Alligevel spiser man det fordi, at man er så sulten. Har man inden sin flyvetur været inde på Plenny.dk og kigge vil man vide, at man kan købe gode Plenny shakes, som alternativ. Disse shakes er lækre og de smager skønt. Du kan være sikker på, at du ikke går sulten ud af flyet efter at have drukket sådan en shake. Den er nemlig fuld af alt det du skal bruge for at få maven mæt.

Udover, at en Plenny shake den nok skal mætte så kan du være sikker på, at den også vil stille din smagsmæssige sult. For den smager godt og din smagsløg kommer på prøve når den skal indtage de nye indtryk. Uanset om du vælger den lækre Plenny shake med banan eller med chokolade vil du elske smagen. Også hvis du prøver en af de andre smage vil du formentligt kunne lide den. Der er noget for enhver smag, og du kan også finde nogle shakes, som har en mere neutral smag, hvis du er til det.

I udlandet er en shake en god ting

Kommer man til et nyt land vil man ofte opleve, at man er nødt til at vænne sig til det mad de har i det pågældende land. Det kan tage nogle dage før ens mave helt har vænnet sig til maden og indtil da kan man have det lidt dårligt. Er man ude og rejse i mange måneder er det ikke et problem, da de få dage kun er en brøkdel af hele opholdet. Situationen er dog anderledes hvis man er på forretningsrejse. Her er man ofte kun ude i et par dage og har man har altså ikke tid til, at ens mave skal vænne sig til maden. Derfor kan man med fordel fylde kufferten med Plenny shakes, som man kan have med sig og dermed ikke spise den lokale mad.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *