Firma

Hvorfor virksomheden altid skal give gaveartikler med logo

Alle bliver glade for en gave i ny og næ. Det gælder også, selvom den kommer fra jer – en virksomhed. Så uanset om I er en virksomhed, der i forvejen giver... Læs mere »
bærbar

Husk at passe godt på dine medarbejder med de rette møbler på kontoret

Hvis du er chef for en virksomhed, hvor I alle sammen sidder på kontor, så er det også din opgave at sørge for, at dine medarbejdere bliver passet godt på, når de... Læs mere »
Ad Widget
Advertorials

Vær opmærksom på den nye tendens inden for online markedsføring – Advertorials og meget andet

Den almene borger i Danmark bruger forbavsende lang tid på internettet. Derfor er det også vigtigere end nogensinde før, at vi har viden om, hvordan det har indflydelse på vores helbred og... Læs mere »
Bil kører på motorvej

Sådan finder du den bedste bilforsikring

Har du bil, har du også en bilforsikring. Det er lovpligtigt at forsikre sin bil. Du kan ikke snige din udenom. Det er også en god idé at være forsikret. Så er... Læs mere »
Familie hygger i deres hjem med kaffe

Sådan finder du den billigste husforsikring

En husforsikring er nødvendig for alle mennesker, der ejer et hus. Så simpelt kan det formuleres. Hvis du endnu ikke har en, skal du finde et med det samme. Men hvilken skal... Læs mere »
Lån

Hvad koster et privatlån?

Helt overordnet set kan et privatlån være mange ting. Derfor kan det også se meget forskelligt ud i forhold til priser og vilkår. Nedenfor får du en guide til at vurdere hvad... Læs mere »
Mand drikker kaffe og browser hjemmeside

Udgifter i forhold til at eje en hjemmeside

Det er faktisk meget billigt at opsætte og eje en hjemmeside. Du kan starte den op for cirka 200 kr. og have en månedlig udgift på omtrent 100 kr. Disse penge går... Læs mere »
Kvinde skriver på computer med notesblog ved siden af

Hvad er mersalg til din kunder?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det an være yderst svært at få en favorabel forretning op at stå. Og det kan der være rigtig mange gode grunde til. Oftest handler det... Læs mere »
Aktier på telefonen

Aktier for nybegyndere – eToro

Hvis du er en af de mange mennesker, der altid har haft en lyst til at komme i gang med aktier, men måske ikke lige er kommet i gang med det, er... Læs mere »

Tag et lån når du har brug for penge mellem hænderne

Der er mange danskere som godt kunne bruge flere penge om måneden. Det er vigtigt, at du har styr på hvad dine udgifter er i forhold til indtægt, så du ikke ender... Læs mere »