escape room

Hvorfor du vil elske et Escape Room, hvis du er fan af gåder

Elsker du gåder? Elsker du at finde skjulte ledetråde og arbejde sammen med venner eller familie for at løse dem? Hvis ja, vil du helt sikkert elske et escape room! Her er... Læs mere »

Sådan skriver du akademiske tekster

Akademiske tekster er normalt skrevet i en formel og objektiv tone. Der er dog plads til fleksibilitet – især når det gælder indledningen og konklusionen. Når du skriver en akademisk tekst, er... Læs mere »
Ad Widget
Person tager ringe på fingrene

Sørg for at opbevare dine smykker ordentligt

Er du en person, som har en masse flotte smykker, som du går rigtig meget op i at passe på? De har måske ovenikøbet været lidt dyre? Hvis man går meget op... Læs mere »
dykker

Dette udstyr kræver det, når man skal dykke!

Har du fået en nyligt opstået interesse for dykning, eller er du nået til et punkt i din interesse, hvor du ønsker at eje dit eget dykkeudstyr? Der er spændende muligheder for... Læs mere »
Mexicansk mad med massere af farver

Hvorfor du burde holde mexicansk temafest

Alle elsker vel at have det sjovt, og hvornår har man det dog sjovere end til en fest? Ja det er svært at svare på, så løsningen må vel blot være at... Læs mere »
Kvinder holder deres hænder sammen til polterabend

Sådan planlægger du en perfekt polterabend

Så du skal planlægge den perfekte polterabend i København til en god ven. Hvor spændende! Men hvor skal man starte? Hvad skal man gøre? Skal man gå direkte til stripperne? Eller findes... Læs mere »
Lommelygte lyser på hvid baggrund

Sådan vælger du en god pandelampe

Du skal have en pandelampe. Hvordan ved du, hvad du skal vælge? Der er et par ting, du skal overveje, når du skal anskaffe dig sådan en. Du skal for eksempel tænke... Læs mere »
Person spiser morgenmad og drikker kaffe

Vælg et ur der passer til dig

Måske går du rundt og drømmer om at få et ur. Hvis du gør det, skal du vide, at du ikke er den eneste. Et ur er nemlig en god måde at... Læs mere »
Mand ser glad ud med sin computer

Derfor får flere foretaget hårtransplantation

Flere og flere mænd og kvinder får i dag foretaget hårtransplantation og det er der flere grunde til. For mange betyder håret en hel del, og tyndt hår eller skaldede pletter, kan... Læs mere »
Person skriver i sin notesbog med kuglepen

Sådan opgraderer du dine negle

Juletiden står for døren og inden længe er det tid til at trække i sit stiveste puds og gøre sig klar til at fejre højtiden med venner og familie. Men hvad nytter... Læs mere »