Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Lev dit drømmeliv i The Sims 4

Hvem drømmer ikke om at blive herre over sit eget liv? En af de mest ikoniske computerspil til nogensinde at ramme skærme i hele verden, er The Sims. Den første udgave udkom i 2000, og siden er der fløjet et utal af specialudgaver, tillægspakker og udvidelser over disken. The Sims 4 er den sidste nye udgave af spillet, der bliver udgivet af EA Games, hvor der for alvor er skruet op for de virkelighedstro funktioner.

Oprindeligt udkom The Sims 4 kun til Windows computere, men i dag kan du også spille med fra Mac eller dine din Xbox og PlayStation konsoller. Du kan også spille The Sims 4 i en komprimeret udgave helt gratis på mobiltelefonen.

Hvad er The Sims 4?

The Sims 4 er et eksklusivt livssimulationsspil, hvor du kan udleve dine vildeste fantasier og karrieredrømme som en hjemmelavet virtuel figur. Du er herren over alt fra deres personligheder, værste og bedste sider, karrieredrømme og stamtræer.

Grundspillet, der udkom i 2014, kommer med tre verdener med forskellige terræner, hvor du kan bygge dit drømmehus og møde nabolagets andre beboere over en sandwich med grillet ost, en fisketur ved den lokale sø eller jagte fossiler i landskabet. Hverdagen er uforudsigelig i The Sims 4, men du kan selv være med til at bestemme hvordan dine simmeres liv skal forløbe sig.

Spillet består af en reel spilledel, hvor du styrer dine beboere, men bygge- og indretningsdelen tiltaler også en hel del af verdens spillere. Her kan du nemlig designe huse efter din vildeste fantasi og indrette dem, som du drømmer om.

Udvidelsespakker opgraderer oplevelsen

Hvis ikke du har nok i basisspillet, kan du pifte din spiloplevelse op med en af de mange udvidelsespakker til The Sims 4. Udvidelsespakkerne er de største tilføjelser til The Sims 4, hvor du ikke blot får en del nye genstande i verdenen, men også nye interaktionsmuligheder baseret på temaet i udvidelsespakken. Der følger også nye nabolag med, du kan slå dig ud i og enkelte af pakkerne åbner også op for nye karriereveje.

Vil du bade i rampelyset og skrive autografer i massevis? Med pakken Bliv Berømt kan du leve som de rige og kendte, mens du med Arbejdstid kan prøve kræfter med livet som iværksætter, kirurg eller kioskejer.

Har du altid drømt om at være en havfrue eller på i et isoleret øsamfund under sydens sol, så er den helt nye udvidelse Tropeliv noget for dig. Hvis ikke delfiner er noget for dig, er Katte og Hunde-udvidelsen det sikkert.

Med andre ord kan du altså leve lige det liv, du drømmer om. Udvidelsespakkerne til The Sims 4 udkommer cirka to gange om året og er en af de dyrere former for DLC.

Hvis ikke du vil betale de godt 300 kroner som en udvidelsespakke koster, kan du prøve en af de mindre tillægspakker med brugerindhold. De hedder Game Packs og indeholder særlige spiloplevelser, men ingen nye verdner og spil-tilstande. De mindste pakker kaldes Stuff Packs og indeholder tematiserede genstande og tøj til dine simmere.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *