Temafest – find den rette udklædning

Temafest

I dag er temafester nærmest blevet en vanlig måde at afholde fest for mange danskere. Udklædning, passende musik og fantastisk pynt er altid en stor del af denne festtype.

Men når det kommer til at finde den perfekte udklædning, så kan det være en udfordring. Nedenfor får du 5 bud på, hvordan du vælger det helt rigtige kostume til 5 forskellige temaer!

Tilbage til 90’erne

I dag er 90’erne et klassisk tema til en temafest, og her er der et væld af muligheder for forskellige kostumer.

Det gode er, at du kan finde meget af det derhjemme eller genbrugsbutikker! Store bukser, ternede skjorter og store runde solbriller kan alle være en god hjælp.

Udover dette, så kan du få fat i en T-shirt for et bestemt 90’er band såsom Nirvana eller Backstreet Boys!

Rave til langt ud på natten

Et andet populært tema er et rave. Og det behøver altså ikke være et direkte rave, før det kan føles som om, at udklædningen passer.

Kostumer til rave-fester vil ofte have en hel masse neon. Det handler om at finde skrigende farver og især grøn, gul og pink vil gøre sig bemærkede her.

Derudover, så må det altså gerne lyse. Knæklys til armbånd og halskæder, blinkende sutter og meget mere er perfekte til at skabe den vilde feststemning, som et rave jo netop er kendt for.

Eksotisk fest på Hawaii

Hawaii-temaet er et, som rigtigt mange af os nok kender. Det er populært, fordi der netop er så meget frihed, når det kommer til kostumer.

For man kan lege turist og komme i sin hawaiiskjorte. Samtidig kan man have et kamera om halsen og så nogle korte shorts for at fuldende looket.

Men man kan også gå den anden vej. Det kræver et hula-skørt, nogle halskæder dekoreret med blomster og selvfølgelig fakler. Vil du gøre dig ekstra bemærket som hawaiianer til festen, så køb en kokosnød og udhul den hjemme fra – alle drinks i kokosnødden, tak!

Film og TV til festen

Det er sjældent okay at se en film midt under en fest – medmindre selvfølgelig temaet er film og TV.

Her er det faktisk meget simpelt for dig – du skal selvfølgelig klæde dig ud som din yndlingskarakter fra et Tv-show eller en film.

Og her er der mulighed for en masse kreativitet. For selvom du bare kan købe Spiderman kostumer, så kunne det da også være sjovt at klæde sig ud som en egentlig edderkop og se, om folk kan gætte, hvem du er.

Dyrefesten hitter

Til sidst, så er der dyrefesten, hvor alle på en eller anden måde kommer som et dyr.

Her er der igen mulighed for mange kostumer. Du kan gøre det simpelt med en papmaske og en hale, men der er også mulighed for at vise sig frem og virkeligt have det store kostume på – måske endda sammen med en kammerat, hvis man skal være hest eller kamel!

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *