Husk at passe godt på dine medarbejder med de rette møbler på kontoret

bærbar

Hvis du er chef for en virksomhed, hvor I alle sammen sidder på kontor, så er det også din opgave at sørge for, at dine medarbejdere bliver passet godt på, når de er på arbejde. Det er nemlig ikke kun dem, der arbejder fysisk hårdt, der udsættes kroppe på jobbet. Det kan faktisk også være enormt hårdt for kroppen, når man sidder stille i mange timer i den samme stilling. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre for dine medarbejdere for at passe på deres kroppe.

 

Du kan investere i hæve/sænke borde

Noget af det, der anbefales, at man sørger for at gøre for at passe på kroppen, er, at man kommer op og stå i løbet af en arbejdsdag. Men det er klart, at det er en stor ulempe, hvis alle skal til at afbryde deres arbejde, fordi de ikke længer kan blive siddende ved deres bord. Men sådan behøves det heldigvis ikke at være. I dag benytter kontorer over hele landet sig af hæve/sænke borde, som gør, at man kan hæve bordet til en højde, hvor det er muligt at stå op og arbejde fra det.

bærbar

Gode kontorstole til kroppen

Derudover er det naturligvis vigtigt, at man også har mulighed for at sidde behageligt, når man sidder på sin stol. Derfor er det din opgave at sørge for, at du har investeret i nogle gode kontorstole, der f.eks. har nok indstillinger til, at man kan sætte den, som man vil. Der er mange, der tror, at der er én bestemt måde, som der er bedst at sidde på, men det er faktisk en myte. Det vigtigste er sådan set, at man sørger for at skifte stilling i løbet af dagen. Det kan du informere dine medarbejdere om.

 

Kom op og gå i pausen

Men det er ikke fordi, at det behøves at være dyrt at passe på dine medarbejdere. Du kan nemlig nemt finde billigt ergonomiske kontormøbler online til kontoret. Men der er også andre tiltag, du kan tage, som ikke koster nogen penge. Du kan f.eks. begynde at indføre, at I nogle gange går en tur i pausen, hvis det f.eks. er godt vejr. Det er ikke noget, der behøves at være tvang, men det kan være et slags tilbud, som folk forhåbentlig er med på. Det er også dejligt at komme lidt ud.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *