Anne udlevede sin virksomhedsdrøm med lån af penge på nettet

Anne Holm havde i mange år drømt om at åbne sin egen tøjbutik. Hun arbejdede normalt i en børnehave, men havde en stor passion for tøj.

”Jeg vidste lige præcis hvor på gågaden, at min butik skulle ligge,” fortæller Anne Holm. ”Hver gang jeg gik forbi, tænkte jeg på, hvordan jeg ville udsmykke vinduet. Men der havde ligget den samme isenkrambutik i mange år, og jeg tænkte ærligt talt, at det lokale aldrig ville blive ledigt. Desuden havde jeg et godt job med gode kolleger, og jeg havde ikke pengene til at starte min egen butik.”

Sådan gik der flere år med at drømme. Men en dag var der pludselig et skilt i vinduet, hvor der stod, at lokalet var til leje.

”Så fik jeg pludselig travlt,” siger Anne Holm. ”Jeg ringede allerede samme dag for at høre, hvor meget det kostede, og om aftenen sad jeg og regnede på, hvordan jeg skulle få råd til det.”

Efter at have siddet hele aftenen kom Anne Holm frem til, at det burde være muligt at få råd til at leje lokalet, og at butikken hurtigt ville give et overskud.

Nemt og hurtigt at låne penge via nettet til butikken

Annes mand har støttet hende hele vejen igennem forløbet. Han ved, hvor stor en drøm det altid har været for hende. Han bifaldt derfor, at hun rykkede hurtigt og tog et lån på camar.dk for at kunne lægge depositum for lokalet og begynde at købe tøj hjem.

”Vi kiggede på flere forskellige banker, men kom frem til, at det bedste ville være at tage et forbrugslån. Det ville klart være det nemmeste og hurtigste – og jeg havde ikke meget tid, hvis jeg ville have lokalet. Der var allerede en anden, der også var interesseret,” siger Anne Holm.

Hende og hendes mand brugte derfor en aften på at kigge på siden camar.dk. Det er en side, hvor man kan sammenligne en række forskellige forbrugslån. På den måde bliver det nemt at finde det lån, der passer til ens behov. Det er for eksempel også i forhold til, hvor mange penge man kan betale tilbage hver måned.

”Camar.dk var virkelig en stor hjælp i den proces. Vi havde meget kort tid til at finde et godt lån, og det var vigtigt for os, at vi ikke risikerede for mange penge på det. Det ville jeg ikke have kunnet holde ud,” siger Anne Holm.

Svært at fortælle det til sit arbejde

Men det var ikke kun glæde hele vejen igennem.

”Jeg havde nogle rigtig gode kollegaer i børnehaven, og dem havde jeg rigtig svært ved at sige farvel til,” siger Anne Holm. ”Jeg vidste, at jeg ville være nødt til snart at sige det til mine kollegaer, fordi jeg snart skulle overtage butikslokalet, men jeg havde godt nok svært ved det.”

Heldigvis tog alle Anne Holms kolleger det rigtig pænt.

”De var virkelig glade på mine vegne og kunne sagtens forstå, hvorfor jeg ville kaste mig ud i min drøm. Mange af dem er kunder hos mig i dag,” siger Anne Holm.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *