Uneuro webhotel, nu også med rabat

Hjemmeside

Uneuro har længe været et populært webhotel med et udmærket ry. Hvad der gør Uneuro speciel er, at de udover at være et af de bedste webhoteller også er et af de allerbilligste. Det sker sjældent at kvalitet kommer til en meget lav pris.

Men vidste du, at det kan være endnu billigere at få et webhotel hos Uneuro? Fra tid til anden kommer Uneuro med specielle tilbud. Det sker nok, når der er agurketid for webhoteller, men det er jo fint. Uneuro har ellers ikke mange muligheder for at presse prisen endnu længere ned. De er i forvejen blandt de allerbilligste danske webhoteller.

Derfor skal du prise dig heldig, hvis du kan få fat i en rabatkode til Uneuro. Den skal du bare snuppe, når du kan. Du kan nemlig ikke regne med, at der kommer flere tilbud. Det er generelt ikke en god strategi at vente på flere gode tilbud fra Uneuro. Du risikerer nemlig at skulle vente længe.

5 stjernet webhotel til en pris for 2 stjerner

Stjerne systemet for hoteller er genialt. Du skal bare kigge på antallet af stjerner, så ved du med det samme, hvad du kan regne med at få for dine penge. Systemet findes (endnu) ikke til webhoteller. Men hvis det var sådan, skulle Uneuro i hvert fald få 5 stjerner. Prismæssigt ligger Uneuro dog i 2 stjerne kategorien, altså blandt de billigste.

Hvordan gør de? Hvad er Uneuros hemmelige opskrift for denne succes?

Brugervenlighed i højsædet

En af ingredienserne i Uneuros opskrift er i hvert fald fokus på brugervenlighed. Uneuro er derfor et godt bud for dem, der ikke elsker en langhåret tilgang til webhosting. Uneuro har blandt andet en 1-klik installation til CMS systemer som WordPress, Drupal og den slags. Det er også meget nemt at flytte ind i Uneuro hotellet med en webside.

Uneuro tilbyder forskellige ”suites” på deres webhotel. Basic suiten koster under 20 kroner om måneden. Oprettelsen koster ca. 390 kroner, og det er inklusive domæneregistrering, oprettelsesgebyr, suiten og moms.

Du betaler mere for højere hastighed

Hvor Uneuro skiller sig fra flokken er her: Du får næsten helt den samme service med de billigste suiter som med de dyreste. Bortset fra telefon support og Microsoft SQL, der ikke følger med Basic suiten, er servicen identisk for alle suiter.

Prisforskellen ligger i hastigheden, der tilbydes din webside. Den styres bl.a. med, hvor mange CPU kerner og RAM du får for pengene. Med Basic suiten får du 1 kerne og 512 MB RAM. Det er udmærket til en webside, der mest består af blogs.

Med den dyreste Enterprise suite får du 4 kerner og 2 GB RAM.

Der er selvfølgelig også forskel i antallet af databaser, email kvoter, og pladskapacitet. Basic suiten giver dig dog allerede 10 GB, hvilket er mere end tilstrækkelig for simple websider med blogs og så videre. De 4 suites giver dig mulighed for, at du kun skal betale for det, du har brug for.

Med så lave priser behøver du ikke at vælge Uneuro på grund af rabatkoden. Det smarte er, at vælge rabatkoden på grund af Uneuro.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *