For høj musik til koncerter? Alpine partyplug kan hjælpe

Det er fedt at være til koncerter og høre høj musik, men det er endnu federe at have god hørelse livet igennem. Derfor er det meget vigtigt, at man husker at beskytte sine ører mod overdrevne lydniveauer, som man eksempelvis kan opleve til koncerter og på festivaler.

Forebyggelse er vejen frem

Hvis man først har fået en høreskade, kan den ikke forsvinde igen. Så når skaden er sket, er der altså ikke meget at stille op for naturligt at få sin gamle, optimale hørelse tilbage. Derfor er det enormt vigtigt at forebygge den slags høreskader, som man kan få til koncerter. Hvis man er til koncerter enten på festivaler, i store sale eller på små diskoteker, kan ørerne bliver udsat for op til 110 dB støj, hvilket vil forårsage en høreskade allerede efter halvandet minut. Derfor er det altså fuldstændig afgørende for en god hørelse, at man tager hånd om sine ører allerede inden skaden er sket.

Brug koncert ørepropper

Det fylder ingenting i tasken eller lommen at have koncert ørepropper med. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at pakke dem, når turen går til Roskilde festival til sommer! Prisen giver heller ikke anledning til undskyldninger, da et par partyplugs kun koster 115 kroner inklusiv et smart lille etui, man kan putte dem ned i. Ørepropperne kan naturligvis genbruges mange gange, så man behøver ikke engang have et helt lager liggende.

Øreproppen er udformet på en ergonomisk måde, så de sidder inde i øret på en meget behagelig måde uden at genere overhovedet. Opsigtsvækkende er de heller ikke, da de er helt gennemsigtige og derfor meget diskrete.

Koncert ørepropper giver den mest optimale koncertoplevelse

Vi kender alle følelsen af at have en ringen for ørene efter en koncert, der på mange måder kan minde om tinnitus. Denne ringen opstår, når der er blevet lukket for meget støj ind i ørene på for kort tid, og ringen kan blive ved i mange timer og er meget ubehageligt og svært at abstrahere fra.

Desuden er der indbygget et filter i ørepropperne, som sørger for, at de vigtige lyde kommer ind i øret, mens det i højere grad frasorterer al den støj, man egentlig ikke skal bruge til noget. Det betyder, at man faktisk får nemmere ved at tale med dem, man står med til koncerten, da deres stemmer vil gå klarere igennem det akustiske filter. Dette foregår på samme tid som at musikken og al baggrundsstøjen bil blive skruet ned til et mere passende og skånsomt niveau – selvfølgelig uden at alle detaljerne i musikken går tabt.

Med Alpine partyplugs ørepropper får man altså en mest optimale koncertoplevelse både under og efter musikken spiller.

Mere overskud

Når man passer på sin hørelse, vil man få mere overskud. Det er meget ubehageligt at have tinnitus, hvilket er en af de lidelser, man risikerer at få, hvis man ikke passer godt på sin hørelse. I værste fald kan tinnitus blive kronisk og plage én resten af livet.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *