Køb dine kondomer på nettet

farvede kondomer

Køber du stadig kondomer nede i Fakta? Hvis dette er tilfældet, så er det sikkert kun fordi, at du ikke kender til de mange fordele, som man kan opnå, hvis man vælger at købe kondomer online. Herudover kan man undgå mange pinlige eller akavede øjeblikke nede i den lokale butik. Dette gælder især, hvis man bor i en mindre by. Men hvilke fordele er det så, at man kan opleve, når man køber kondomer online?

Kondom shopping online er diskret

Den første fordel ved at købe kondom pakker på nettet er, at det er super diskret. For det første slipper du for at kigge ekspedienten i øjnene, når du går ned for at købe kondomer. For det andet skal du slet ikke være bange for leveringen. Der kommer ikke pludseligt et postbud med en kæmpe kasse, hvorpå der står ”KONDOM”. Leveringen af kondomerne vil nemlig også være utroligt diskret, hvilket mange synes rigtig godt om.

Herudover kan de fleste webshops tilbyde ganske hurtig levering, som ofte også vil være gratis eller i hvert fald meget billig. Så hvis du er ved at løbe tør, så skal du ikke vente mange dage på, at der kommer nye forsyninger.

Du finder bedre priser online

En anden meget stor fordel er, at du finder bedre priser, når du vælger at købe kondomer på nettet. Lad os sige, at du er i et fast parforhold, og at du bruger 3 kondomer om ugen. Dette svarer til cirka 150 om rådet, så hvis du kan spare en par kroner på hvert enkelt kondom ved at købe online, så kan dette faktisk ende med at blive til mange hundrede kroner, du kan spare.

Det er generelt sådan, at ting altid vil være lidt billigere online, da webshops har nogle langt lavere omkostninger, end hvad fysiske butikker har. Men herudover har du også gode muligheder for at få mængderabat, når du køber kondomer online. Så i stedet for at købe en enkel pakke med 10 kondomer i, så kan du for eksempel købe 100, 200 eller endda 500 kondomer på en gang.

Du finder et kæmpe kondom udvalg

Kondom udvalget på nettet er intet mindre end fantastisk bredt, og dette er den tredje fordel. Her kan du finde alle størrelser og typer, hvilket er en sand gave.

Du har også tid til at sidde og kigge på udvalget, og det er ikke nødvendigvis noget, der bare skal overstås. Hvis du køber lidt forskellige slags hjem, så kan du også prøve noget nyt, måske finder du en ny favorit type? Eller måske bliver det første gang, du prøver et kondom, som ikke blot er af den standard og lidt kedelige type.

En sidste rigtig god ting ved at købe online er, at de forskellige webshops ofte bruger tid og energi på at uddanne dig. De skriver blandt andet informative tekster til hvert produkt, så du kan blive langt klogere inden du køber.

Hvis du endnu ikke er begyndt at købe din kondomer online, så er det langt fra for tidligt at gå i gang.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *