”Jeg har aldrig”-legen er en succes til alle fester

fester

Hvis der er en leg, der kan sætte gang i enhver fest, så er det ”Jeg har aldrig”. Det er en meget simpel leg, og det er nok derfor, den fungerer så godt. Specielt hvis den kombineres med druk, som er det primære formål for mange. Kender du ikke legen, så er du sikret, at det er en leg, du hurtigt kan lære bedre at kende.

I alt sin enkelthed, går det ud på, at én af deltagerne siger ”Jeg har aldrig…” efterfulgt af noget, de ikke selv har gjort. Det kan eksempelvis være ”Jeg har aldrig tisset i sengen som voksen”. Hvis man har tisset i sengen som voksen, så skal man tage en slurk af sin drink. På denne måde kan få sjove ting frem om deltagerne.

Gør legen sjovere med frække spørgsmål

De fleste finder det sjovt at rode lidt i folks frække sager. Derfor er der også mange, der synes, at det bliver en kende sjovere at lege ”Jeg har aldrig”, hvis det involverer frække spørgsmål. Man kan vælge at gøre det på to måder. Enten kan finde på spørgsmålene selv, eller man kan vælge at søge lidt inspiration på nettet.

Hvis du gerne vil spille ”Jeg har aldrig” til en fest, så bør du finde nogle gode Jeg har aldrig frække spørgsmål. Det er nemlig en type spørgsmål, der er med til at gøre det meget sjovere. Det er dog ikke alle, der er helt så komfortable med denne type spørgsmål. Derfor er det noget, man bør sikre sig at alle er okay med inden.

Der findes apps, du kan bruge til formålet

Hvis du vil gøre det endnu nemmere, så findes der en lang række apps, du kan bruge til formålet. I en sådan app får du og de øvrige deltagere blot præsenteret en række spørgsmål. Derfor skal I ikke selv tænke på jeres spørgsmål. Det er en klar fordel, da det sikrer, at der hele tiden er et naturligt flow i spillet og spørgsmålene.

Derfor rådes du også til blot at downloade en app, hvis du har et ønske om at spille ”Jeg har aldrig”. Det gør det en del nemmere, og der vil med garanti også komme spørgsmål, I ikke selv ville have tænkt på. Hvis I ikke ønsker at være afhængig af en mobil, så kan én eller flere af jer forberede en række spørgsmål til spillet.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *