Hvorfor du burde købe nogle flotte smykker og ure

Kvinde har gul trøje på og armbånd

… Eller, hvorfor diamanter er en piges bedste ven.

Der er rigtig mange forskellige måder at udtrykke sin personlighed på, men få af dem er både tidløse og kan bruges sammen med alt det, du i forvejen har i garderoben. Vælg klassiske, tidløse og flotte smykker og ure, når du gerne vil være sikker på at de kan bruges i mange år frem. Men brug også din egen smag til at vælge, hvis du har en tendens til at vælge de mere moderne modeller.

Smykker af god kvalitet er en af de ting du altid kan investere i uden risiko, for mange af dem mister ikke deres værdi og en del af dem vil endda blive mere værd jo mere patina de får.

Smykker med diamanter

En vaskeægte klassiker er smykker med diamanter. De smukt slebne og skinnende sten går aldrig af mode og kan passe til både det helt store skrud og dine yndlingsjeans med en simpel t-shirt.

Der er noget helt specielt ved smykker med diamanter og de findes af samme grund i alle designs, prisklasser og med fatninger i alle ædelmetaller du kan tænke dig. Vælg gerne de små, klassiske ørestikker og et simpelt vedhæng i hvidguld, hvis du vil have noget, der kan bruges til hverdag. Sammen med en enkelt ring er det et tidløst sæt, der kan bruges både til hverdag og fest.

Vil du gerne have lidt mere bling på, kan du vælge et ur med diamanter, der virkelig kan fange lyset, når du skal tjekke klokken. Sammen med et lækkert tennisarmbånd eller en perfekt række diamanter om halsen, der lyner, når du bevæger dig.

Flotte smykker og ure med diamanter er med andre ord ikke bare en piges bedste ven, men også en tidløs klassiker.

Klassiske klassikere

Der er også de mere genkendelige designs, der bare blive ved med at virke lige meget, hvilken alder du har og, om du skal til fest eller bare på cafe med en veninde.

En af de smykkedesignere, der står bag et utal af disse flotte smykker og ure, er den danske formgiver, Georg Jensen, som også i dag er at finde i stort set alle kvinders smykkeskrin landet – og verden – over. Margueritten, druerne og en lang række andre klassikere går igen gennem generationerne og kan lige vel gives i konfirmationsgave som til en rund fødselsdag.

Moderne klassikere

Det er dog ikke kun de gamle klassikere, der er et sikkert hit, når du skal understrege din stil og udtrykke dig gennem dine flotte smykker og ure. Gennem de sidste år er der nemlig dukket en lang række dygtige og spændende nye smykkedesignere op på markedet.

De arbejder i materialer af høj kvalitet og skaber smykker med et moderne, men klassisk og tidløst udtryk, der uden besvær kan bruges sammen med både de klassiske klassikere og dine diamanter, hvis du ønsker at blande tingene og skabe dit eget sæt.

Du kan bruge dem sammen på tværs, når du vælger dine favoritter. Der er ingen regler for, at du skal bære et sæt, eller endda, at din e smykker og ure skal være i samme metal – men der er mange, der foretrækker det sådan.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *