Få masser af fugleliv i din have

fugl

Det er fantastisk at have en have, som fuglene elsker. Fuglehuse er en klassisk måde at tiltrække fuglelivet. På samme måde er det populært at hænge mejsekugler ud, som småfuglene kan guffe af. For at gøre noget ekstra ud af det, kan man desuden anskaffe sig en holder til mejsekugler. Dette kan gøre fuglemaden til et stykke fin pynt til din have. Her er nogle tanker og tips til, hvordan du kan skabe hygge og atmosfære til din have.

Flotte og sjove holdere til mejsekugler

Der er mange forskellige muligheder for at anskaffe sig en flot, særlig holder til mejsekugler. De fine holdere kan være med til at tilbyde haven noget atmosfære og hygge. I stedet for bare at hænge kuglerne op for sig selv, bliver de en del af en lille installation.

Holderne kan både være smukke og sjove. For eksempel er der mange, der ligner fugle. Dette bliver sjovt, når de virkelige fugle sætter sig og hakker løs på dem. Samtidig bliver holderen en lille skulptur til haven.

Ud over at bringe skønhed, hygge og atmosfære til haven, er der naturligvis en primær fordel ved at have mejsekugler. Nemlig at de tiltrækker fugle.

Der er nærmest ikke noget hyggeligere, end at have forskellige små søde fugle til at hygge sig og slappe af i haven. Fuglene er med til at skabe liv og en følelse af varme, kærlighed og nostalgi. Derfor er det en genial idé at anskaffe sig en holder til mejsekugler. Det svarer til at installere hyggen direkte i haven.

Forskellige designs til holdere til mejsekugler

Der findes utallige designs derude til den hyggelige havepynt. Så tag et kig rundt på internettet, og find den helt rigtige holder til mejsekugler. En god idé er at kigge på en masse forskellige muligheder, og gemme dem, du syntes bedst om. Herefter kan du sammenligne og vælge den bedste mulighed ud.

Det kan også være en fordel at forestille dig, hvordan en bestemt holder ser ud i netop din have. Hvor skal den stå? Hvor meget kommer den til at fylde? På den måde kan du bedre bedømme, om det er noget du egentlig har lyst til at have.

Der er selvfølgelig stor forskel på de forskellige typer. Således er størstedelen hængende, hvilket vil sige, at de skal hænges op i en gren eller andet, og hænger frit i luften. Der findes dog også andre typer, som står selvstændigt i jorden. Her er det altså ikke nødvendigt at have noget at hænge den fra. Dette kan også være en faktor, når du skal vælge en holder. Tænk derfor over, hvor du gerne vil have besøg af fuglene, og om der er noget at hænge op i.

Så kort sagt gælder det om at tænke igennem, hvor og hvilken holder du vil have til dine mejsekugler. Men så er det også bare om at få bestilt, så du kan få gang i fuglelivet i din have. En have med fugleliv er bare en bedre have.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *