En rigtig mand skal også have en næsehårstrimmer

mand

Skal man tro på de mange reklamer der vises på både TV, internet og diverse plakater rundt omkring i bybilledet, er man ikke en ”rigtig mand” uden en sej barbermaskine i hånden.

Hvad der desværre er mindre fokus på, er en lidt anden form for hårvækst, der fortjener mindst lige så megen opmærksomhed, men som ofte bliver glemt i farten mellem fodboldstjerner der poserer foran spejlet med en shaver, og barbermaskiner med 187+ forskellige funktioner.

Forestil dig dette: En mand står foran dig, sandsynligvis en kendt sportsstjerne.

Håret sidder perfekt, skægget er veltrimmet, tøjet er on-point, og hans næsehår rækker nærmest helt ned til overlæben og stritter ud til alle sider.

Prøv ikke at fokusere på hans strittende næsehår…

Det kan man simpelthen ikke.

Få styr på dine ”snude-buske”

Næsehår er i sig selv hverken pinlige eller noget at skamme sig over, så længe de holdes under kontrol.

Men lad næsehårene få lidt for frit løb, og folk omkring dig vil begynde at bemærke det: Særligt kvinder, der fra naturens side er en anelse lavere end mænd, og som derfor vil kunne få al den noget tvivlsomme glæde af, at stirre op i din vildtgroende næseregnskov.

Du kan være den mest velsoignerede, charmerende og ”rigtige mahco mand” i verden, men med løbske næsehår, bliver din snude pludselig det eneste folk kan fokusere på – og det er næppe noget der vil hjælpe dig med at gøre et godt indtryk på omverden.

Det er dog de færreste der ser frem til at få fjernet næsehår. I særdeleshed fordi tanken om at afskaffe snude-busken, ofte føre til tanker om badeværelset mest smertefulde torturredskab – Pincetten.

For at gøre en lang historie kort: Pincetter er ikke til fornøjelse. De gør afsindigt ondt at bruge.

Fordelene ved at anvende en pincet er forholdsvis lette at spotte. Pincetter er billige, og de fleste har en liggende hjemme i skuffen. Ulemperne er så desværre at de gør ondt at anvende, og at den tynde hud i næseborene let kan blive irriteret og hævet ved denne fjernelsesmetode.

Heldigvis er der en langt mere simpel, moderne og smertefri løsning, for dig der gerne vil på forkant med næsehårene – for eksempel en Remington næsehårstrimmer.

Sådan holder du hårene i næsen nede (uden skrig og skrål)

Det er forholdsvist let at tage sig af sit næsehårsproblem uden smerter, skrig og skål, så længe man har de rette værktøjer til opgaven.

De rette værktøjer, kan eks. være en Remington næsehårstrimmer: En model der både er praktisk, men som forstår at være et sexet redskab til en knap så sexet opgave.

De bedste næsehårstrimmere er elektronisk, og kan med små barberhoveder af lithium gøre det let som en leg at trimme, skære og fjerne uønsket hårvækst, så folk kan se dig i øjnene uden at blive distraheret af små afstikkere fra mørket.

Næsehårstrimmere er let anvendelige, og gør præcis hvad de reklamerer med: Ligesom en barbermaskine, sørger det roterende hoved for at skære sikkert og rent (så du ikke får noget i klemme) og hjælper med at opnå det perfekte trimmede look, uden bøvl og uden smertefulde pincet-operationer.

Det er hvad man kan kalde en win/win.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *