God viden når gaven til hende skal findes

Når gaven til hende skal findes, så er det ofte svært at finde ud af hvad der helt præcist skal gives. Hos GVB har vi forsøgt, at komme med nogle konkrete tips til hvad du kan gå efter. Vi har afgrænset vores udvalg til den lidt yngre dame, det vil sige vores udvalg overordnet vil bære præg af en målgruppe mellem 15- 30 år. I forbindelse med udarbejdelsen af denne analyse, har vi allieret os med to anerkendte webshops i Danmark, som begge har en stor viden omkring lige præcis dette. Først og fremmest er det Designkataloget, som er en brugskunst shop, som sælger interiør og boligindretningsartikler på nettet. Endvidere har vi ligeledes talt med Noellafashion, som stort bevæger sig inden for samme målgruppe som Designkataloget – dog sælges der ikke boliginteriør, men modetøj til kvinder i stedet.

Den overordnede målgruppe

Begge shops befinder sig i en branche, hvor kvinden mellem 15-30 år vil kunne finde rigtige mange forskellige produkter, at skrive på sin ønskeseddel. Dog kan det være en rigtig god idé at søge lidt inspiration først. Derfor har vi lavet dette indlæg til dig, som forbruger der ikke helt præcist ved hvad du kan give til hende. Indlægget tager naturligvis udgangspunkt i henholdsvis tøj og bolig branchen jævnfør de to webshops fokusområder. Formålet er at give dig en idé omkring hvad man kan give i år 2017.

Din gaveinspiration inden for mode

Først er det Noella, som er en af Danmarks førende forhandlere af skønne crossover tasker under eget brand. En crossover taske har rigtig mange forskellige funktioner. Først og fremmest er tasken meget stilren og kan med sit fine design peppe ethvert modeoutfit op. Er man modebevidst, så har den altså også udover at være praktisk, en central designrolle der lige kan sætte prikken over i’et i sit valg af mode. Mange kvinder bærer en crossover taske, eller har en liggende i deres garderobe, da den stort set kan bruges til alle lejligheder. Er det byturen med veninderne, eller en søndagsbrunch med familien? Der er plads til de mest gængse ting, såsom: telefon, pung, pudder og læbestift. Udvalget er mange hos Noella, hvilket også gør, at shoppen altid har en rådgiver siddende ved tasterne, som du kan bruge hvis du har et spørgsmål til nogle af taskerne. Gør brug af deres brugbare support. Disse tasker er helt sikkert noget du bør holde øje med, når gaven til hende skal findes.

Din gaveinspiration inden for boligindretning

Hvis ikke det er mode i form af tøj, som vedkommende går op i, så er det måske mode i forhold til boligindretning i stedet? I den personlige designshop Designkataloget, sidder der altid en supportmedarbejder klar til at tage imod din henvendelse, eller spørgsmål, hvis der skal gives en gave. Faktisk har man på Designkataloget specifikt udarbejdet en underkategori, der guider brugeren til at kunne træffe de rette gavevalg. Dog er det ikke helt nødvendigt, at gøre brug af denne. Læs blot den resterende del af dette indlæg og se hvilket produkt vi anbefaler. Du har sikkert hørt om de populære Nicolas Vahe krydderier?  Hvis ikke, så kommer du i hvert fald til det nu. Med et stort udvalg og essentielt til alle lejligheder, så er disse krydderier en sikker vinder, når der skal findes en gave til hende. Nicolas Vahe er en mand fyldt med idéer og passion for god mad og gastronomi. Han formår virkelig at iværksætte nogle helt fantastiske produkter og har i samarbejde med det verdenskendte designfirma House Doctor fået udviklet nogle meget eftertragtede produkter. Hun vil helt sikkert elske dem.

Sidste tip til din gavejagt

Vi håber at dette indlæg har været med til at inspirere dig til at kunne træffe det rette gavevalg. Hvis ikke kan du altid læse gennemarbejdede forbrugerguides på forbrugermagasinet bedste10, som løbende anbefaler og skriver dybdegående indlæg omkring aktuelle emner inden for: elektronik, sport, hobby mv. Se blandt andet den populære kreafunk aglow test, som er meget eftertragtet som årets sommerprodukt – bemærk det både kan bruges ude og inde. Læs testen og bliv meget klogere på hvad den specifikt kan. Tak fordi du læste med på GVB i dag.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *