Få glade medarbejdere med en firma julegave

Firmagaver

Endnu et år er gået og tiden er til at se på året der gik. Der sikkert kommet nye folk til firmaet, der er sket nye strukturer, produkter er blevet optimeret eller udviklet og procedurer optimeret. Dine medarbejdere har knoklet og de fortjener en julegave fra firmaet. Det behøver ikke være noget stort og dyrt, men samtidig skal det heller ikke være noget fuldstændig ligegyldigt. Det bedste er, hvis gaven kommer uventet og er noget, der er særligt for firmaet. Det må gerne have en form for personlighed, selvom det kan være svært med en stor virksomhed.

Rund året ordentligt af

Nogle vælger at få designet noget særligt hvert år. Det kan være et stykke kunst. Andre spiser medarbejderne af med en æske chokolade. Selvom det selvfølgelig er dejligt, hvis en virksomhed har mulighed for at kæle om sine medarbejdere, så skal du måske passe på med ikke at give dine medarbejdere ting, de ikke vil sætte pris på. De skulle jo nødigt pakke gaven ud og tænke ”det ville være bedre, hvis vi fik kage til kaffen om fredagen, end den her specialdesignede oplukker”. Dette afhænger naturligvis af, hvilken firma du har. Omvendt kan du lige så godt lade være med at give firma julegave, hvis det eneste der er plads til i budgettet er en æske chokolade.

En god balance er naturligvis ikke nem at finde, men kig på dine ansatte og spørg dig selv: Hvad kunne de tænke sig. Her kan det være en god idé at rådføre sig med en eller flere ansatte, der måske nemmere kan sætte ord på, hvad der kunne være en god ting. Populære firma julegaver er noget til køkkenet.

Firma julegave til firmavenner

Når du bestiller julegaver til firmaet kan det være, du skal bestille lidt ekstra. Julegaverne kan nemlig også bruges til firmaets store kunder og venner. Ingen bliver kede af en gave og i stedet for kun at sende et julekort til firmaets kunder, så kunne det være en god mulighed at sende en julegave med for at vise, hvor vigtig kunden er.

 

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *