Sådan får du bugt med skidtet

Vi kender det allesammen. Det er ikke sjovt at se på, hvordan støvet hvirvler rundt i luften i dit hjem, og du kan mærke skidtet, når du går rundt på gulvet. Rengøring er ikke det mest spændende at give sig til. Ikke desto mindre skal det gøres en gang imellem. Vi vil gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du får bugt med skidtet, uden at det skal være en dødssyg opgave hver gang.

Prøv at gøre rengøringen sjov

Det lyder måske lidt spøjst, men man kan faktisk godt gøre rengøringen sjov. Er I flere i husstanden, er det bare med at få gjort det til en sjov aktivitet, I kan lave sammen. Det handler om at tænke positivt, i stedet for at se det som noget, der for alt i verden skal overstås så hurtigt som muligt.

Fyr op for noget godt musik og syng og dans jer igennem rengøringen. Det vil gøre det meget sjovere, og rengøringen vil pludselig blive til en leg. Skal der være lidt ekstra spænding, kan man gøre rengøringen til en konkurrence, hvor den, der gør det hurtigst og bedst, vinder. Rengøring er, hvad man gør det til. I skal derfor bare gøre det til noget sjovt. Det er ikke så svært, som det lyder.

Vælg det rigtige udstyr og gør rengøringen til en leg

Det rigtige rengøringsudstyr kan gøre en stor forskel, når du skal gøre rent. Har du noget gammelt udstyr, der måske kun virker halvdelen af gangene, er det klart, det vil virke som en pinsel at skulle gøre rent. Det kan derfor betale sig at udskifte udstyret til noget, der kører derudad. Den rigtige støvsuger kan gøre, at du på ingen tid kommer hele huset rundt. En effektiv støvsuger gør det mere motiverende at gøre rent, da man kan se, at der bliver rent. Det kan derfor betale sig at vælge en god støvsuger. Sådan finder du den bedste støvsuger.

Der er en masse andet udstyr, der kan gøre det sjovere at gøre rent. En god moppe kan gøre, at du nemt får gulvet skinnende rent på ingen tid. Det gør det således også sjovere at gøre rent. Vælg også gode klude, der kan fange støvet rundt på hylderne og andre overflader. Her er microklude et rigtig godt valg, da de er bedre til at holde på støvet, så du ikke bare flytter rundt på det. Det er der ikke meget ved, da man jo i så fald faktisk ikke får gjort rent, som man gerne ville. Vælg også gode rengøringsmidler, der er effektive. Det gør det sjovere, når der faktisk bliver hurtigt rent, når du er rundt med en klud på møblerne.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *