Guide: Sådan kan du prøve at forebygge tømmermænd

Det kan være megasjovt at drikke sig i hegnet med sine bedste venner. Lave skøre ting, og skabe en masse sjove minder at tænke tilbage på. Men der vil komme en tid, måske med alderen, hvor morskaben stopper lige på den anden side af branderten. Der står nemlig nogle kraftige tømmermænd klar til at give dig den helt store tur. Hvor kunne det være fantastisk, hvis dette kunne forhindres. Bare lidt.

 

Drik vand

Alkohol har foruden den forgivende effekt, også en vanddrivende effekt, der er med til at dehydrere dig, når du drikker dig fuld. Det er heldigvis noget, der kan modvirkes. Måske kræver det en lille rutine med at drikke vand i løbet af aftenen, eller en ordentlig spand inden du skal sove. Nogle har også haft succes med at drikke elektrolyt vand, der i sin essens oftest blot er vand med lidt salt og sukker i. Salt og sukker kan være med at binde vandet i kroppen, så det mere effektivt genopretter en god væskebalance. Du kan blande din egen elektrolytvand – måske inden du tager afsted på druk, eller du kan købe brusetabletter, der virker en lille smule som treo.

 

Søvn og smertestillende

Apropos treo kan det, eller et andet smertestillende middel, måske også være en god hjælp til at tage noget af det fysiske ubehag. En fremgangsmåde kan være at tage en treo inden du lægger dig til at sove for at komme det lidt på forkøbet. Eller du kan tage chancen og gemme den smertestillende medicin til om morgenen, og fornemme hvor gral situationen af. Det kan også være du skal vågne en smule tidligere end intenderet for at tage den smertestillende, og så lægge dig til at sove igen. Så kan det være, du er heldig at vågne op helt frisk og frejdig. Køb treo her, så du kan være klar.

 

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *