Find lækre Michelin restauranter i Århus

I Århus findes der flere gode Michelin restauranter du kan vælge i mellem, hvis du gerne vil have en exceptionel restaurantoplevelse. Herunder får du en kort beskrivelse af fem af de ypperste. En af dem ligger syd for Århus, men er værd at kører for at besøge, de øvrige ligger i selve Århus midtby.

Mejeriet har en Michelin plate

Mejeriet ligger syd for Århus, i naturskønne omgivelser. Mejeriet har udsøgte retter til både brunch, frokost og til middag. Mejeriet Har en Michelin plate for good cooking, hvilket betyder god kogekunst. Du har således en ekstra garanti for at få serveret mad i særklasse, når du besøger Mejeriet.

Restaurant ET ligger i Århus C

Midt i byens hjerte finder du den lækre Restaurant ET. Restaurant ET er et ægte fransk køkken, med ægte franske retter på menuen.

På Restaurant ET serveres der både frokost og aften menu.

Pondus er ren økologi

Også placeret i hjertet findes en anden af de lækre Michelin restauranter. Pondus er en økologisk og dansk restaurant. Her er de gode råvare, økologi og nærområde i højsæde.

Menukortet er ikke stort og bugnende, men består af få gode retter, inddelt i menuer. Menuerne ændre sig efter årstiderne, og de råvarer som naturligt er tilgængelige.

Møf er en lille lækker restaurant

Møf har også en Michelin plate for good cooking, hvilket betyder god kogekunst. Møf ligger også midt i Århus by. Restauranten er ikke særlig stor, faktisk er der kun plads til 25 gæster. Til gengæld er det en udsøgt oplevelse, at spise på restaurant Møf.

Atrium i Hotel Royal

Atrium har til huse i Hotel Royal på Store Torv, lige midt i hjertet af Århus. På Atrium er der en fast menu, med tre udsøgte retter som jævnligt skiftes ud.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *