Vigtige ting at overveje før du investerer i Bitcoin

bitcoin

Der er flere ting, der er vigtige at overveje inden du vælger at investerer i kryptovalutaen Bitcoin. Efter 2017, hvor Bitcoin peakede og gjorde nogle få til mange millionære og efterfølgende faldt markant i værdi, har der især været grund til at overveje, om det er en god ide at investere i Bitcoin.

Valg af platform at investere fra

Hvis du har besluttet dig at investerer i Bitcoin er det vigtigt at du vælger den rigtige online handelsplatform at handle fra og ikke ender ud i at handle fra en af de falske app, som Bitcoin Core, der desværre findes på markedet.

Samtidig er det en god ide at vælge en handelsplatform, hvor du ejer dine Bitcoins, så du har mulighed for at flytte den til en anden platform, hvis du ønsker det.

Store udsving på Bitcoin

Selvom Bitcoin siden 2017 har stabiliseret sig på en langt lavere pris, er det stadig en valuta, der har store udsving. Det betyder, at der er en stor risiko at du kan tabe dine penge. Som med alle andre investeringer, skal du ikke investere penge, hvis du ikke har råd til at miste pengene.

Skal det være Bitcoin, du skal investere i?

Bitcoin står for 70% af markedet og er den suverænt mest kendte kryptovaluta på markedet, men da der findes over 1000 forskellige på nuværende tidspunkt, kan det være en god ide at overveje, om det skal være en af de andre der skal investeres i.

Bitcoin kan blive betragtet som spekulation

Handel med Bitcoin kan af SKAT blive betragtet som spekulation, fordi den endnu ikke anerkendes som en gangbar valuta, og der skal derfor betales skat. Det er dig selv, der skal sikre, at en gevinst eller tab bliver meldt til SKAT.

Spred din risiko

Uanset hvilken kryptovaluta, du vælger at investere i, er det en god ide at sprede din risici ved at vælge at investere i andre kryptovalutaer end Bitcoin. Derved mindsker du din risici, hvis det skulle vise sig at en af dem mister værdi.

Du kan også minimere din risiko ved at lade Bitoin Code investere for dig. Bitcoin Code er en automatisk investeringsrobot. Det er altså en kryptorobot. Og en ting er sikkert Bitcoin Code kan investere mere profitabelt end de fleste nybegyndere.

Sikkerhed online

Det er vigtigt, at du husker at sikre dig, når du vælger at handle online med Bitcoin. Her tænkes der ikke alene, at der kan være nogle, der kan stjæle dine Bitcoin. Hvis du overholder sikkerhedsreglerne, er det stort set umuligt at komme til at stjæle dem. Det betyder dog, at du skal sikre, at du har adgang til din konto, også kaldet en Wallet. Hvis du ikke har nedskrevet dine sikkerhedsnøgler et andet sted og mister din computer, vil dine Bitcoins reelt være tabt. Det er altså vigtigt, at du finder en brugbar løsning, inden du vælger at investere.

Uddan dig først

Inden du vælger at investere i Bitcoin, er det en god ide at starte med at undersøge markedet. Lær af andre investorer. Den tid, du bruger på at uddanne dig, er tid, der er givet godt ud.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *