Sommershopping på internettet

1 år siden |  0 comments  |  Viden om Bolig

Sommeren er begyndt at vise sig fra sin gode side. Det betyder også at vi stille og roligt pakker vintertøjet væk til fordel hvor det mere afslappede sommertøj. Det viser sig dog at hvert år skal du ud at have noget nyt og lækkert sommertøj, da sidste års tøj måske ikke er helt på moden længere, eller måske føler du dig ikke helt tilpas i det - det er helt okay!

Heldigvis kan du finde meget lækkert sommertøj til næsten ingen penge på internettet. Selvfølgelig kan du også købe lækre kjoler og andet smart tøj i fysiske butikker, det kræver blot at man besøger nogle flere butikker. På nettet finder du nemlig nogle webshops med rigtig store udvalg, hvor priserne tilmed er lavere end de fysiske butikker. Kort sagt er der mange fordele ved at købe din næste sommerkjole på internettet, fremfor at rende fra butik til butik.

Tips og tricks til din online shopping


Når man shopper på internettet, så begår man ofte en "fejl", fordi man ikke er grundig nok i sin research. Fejl er måske så meget sagt, men hvis jeg fortalte dig at du har mulighed for at spare ekstra penge ved at bruge 2 minutter mere på dit køb, så tror jeg de fleste ville vælge at udnytte de ekstra 2 minutter.

Det handler meget simpelt om at forsøge at opnå en rabat. Dette kan du gøre på mange forskellige måder, men en af de nemmeste og mest overskuelige metoder er helt klart at tage din ven Google med dig. Hvis du f.eks. har fundet en Kokoon kjole hos Tiffany.dk som du gerne vil købe. Så bør du gå ud på Google og søge efter "Tiffany rabatkode" - dette er et tænkt eksempel, og jeg ved ikke om der florerer rabatkoder til Tiffany.dk - men oftest vil du kunne finde en rabatkode hos en blogger, som giver dig 10% på dit køb. På en kjole til 500 kroner, så vil du altså her spare en 50'er på mindre end 2 minutter. Smart ikke?

Husk nu solcremen når sommertøjet kommer frem.


Den typiske dansker er alt for vant til blot at tage ud og nyde solen når den endeligt viser sig. Det kan man dog heller ej fortænke nogle i, dog skal du huske det helt klassiske råd med brug af solcreme eller lignende beskyttelse. Solen er farlig mellem 12 og 15, og derfor er det altså også vigtigt at du husker at smøre dig med solcreme, hvis du ikke vil have en solbrændt nakke den næste uge, som efter nogle dage begynder at skalle helt vildt.

Det er usundt med direkte sol - og hvis du alligevel ikke kan undgå at være i solen, så bør du i hvert fald bruge solcreme eller en kasket. Det mest optimale må klart være en kombination af disse!

Når alt dette er sagt, så skal vi også nyde sommeren mens den er her. Vi ved alle hvor lækkert det er at sidde på terassen med sin korte sommerkjole kombineret med et glas koldt rosé vin. Det er der ikke meget der kan hamle op med, så nyd sommeren og dit helt nye sommertøj!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du plads til kæmpe plakater i stuen

  • By GVB.dk
  • Date : 10 måneder siden

En af de helt store boligtrends indenfor malerier, billeder og plakater, er kæmpe motiver. Det kan være i stuen over sofaen, over sengen i soveværelset eller måske på kontoret. For mange er pladsen der ikke til det, men her får du et par gode råd til...

Vælg lokalt, når det drejer sig om dit hussalg!

  • By GVB.dk
  • Date : 11 måneder siden

Vi bliver efterhånden tudet ørerne fulde af folk, der proklamerer, at vi skal vælge lokalt uanset hvad, vi end måtte købe. Vi skal have lokale grøntsager og andre råvarer, der sparer miljøet en masse problemer, og vi skal sørge for, at tingene er pro...