Den helt perfekte sommerdrink

Drinks med gin

Sommeren går stille på hæld, men det betyder ikke at vi helt skal glemme sommerstemningen. Varmen beholder vi lidt endnu, og de lyse nætter er ej heller slut endnu. Har du ligesom så mange andre nydt aftenerne på altanen eller i haven, ja så har du med sikkerhed også drukket et par drinks eller et par gode glas vin derude. Det kan være svært at finde den rigtige drinks til det varme vejr. Det må ikke være for sødt, men samtidig skal det helst smage en smule af sommer. Hvis du kunne tænke dig at få et bud på en skøn sommerdrink, som du med garanti også kan få brug for i løbet af de koldere måneder så læs med her.

Gin drink med jordbær

 

Drinks med gin

Gin har i de sidste 10 år indtaget, hvis ikke hele Europa, så i hvert fald Danmark. Du kan ikke nærme dig en bar eller et drinkskort uden at der er i hvert fald 5 forskellige drinks indeholdende gin. Dette er der en god grund til. Gin industrien har arbejdet hårdt, og har de sidste mange år arbejdet på at gøre ginen mere alsidig og dermed ramme en bredere målgruppe. Det har virket og det er altså både unge såvel som ældre der nyder en god gin. En af måderne, hvorpå ginen blev udbredt, var, at man arbejdede på at gøre destilleringen med enebær bedre. Men derudover fandt en del firmaer ud af, at man kunne bruge en masse andre lækre smagsgivere til at give forskellige undertoner i deres gin. Og det er også på denne måde, at den skønne Ginscape Summer Orchard Gin blev til.

Sommer drinks

Ginscape Summer Orchard Gin 

Denne specielle gin, er et skønt dansk indspark i branchen. Den er inspireret af den fantastiske danske sommer med blomstrende frugthaver. Ginscape Summer Orchard Gin er et moderne bud på en gin, og den har nogle skønne noter og undertoner af æble. Ginen er destilleret på havtornebær og æbler. Dette giver et tydeligt billede af de danske kyster fyldt med havtorn hele sommeren og de mange smukke æbletræer der er i fuldflor. Smagen af denne gin er altså skabt ud fra citrus fra de sommermodne æbler og de aromatiske havtorn, som giver en lækker eftersmag af sommer, sol og Danmark. Duften emmer af æbler, og du er garanteret en gin med masser af sommer, og smag. Du kan altså sagtens få en sommerlig drink med ginshape summer orchard gin, og dermed skabe den helt rigtig sommerdrink til dig og dine nærmeste. Lav drinken til din næste fest, til en aften på altanen eller når du har lyst. Du kan benytte dig af linket og læse meget mere om denne lækre gin og de drinks du kan lave med den.

Anbefalet til dig

Om skribenten Gvb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *