Sådan får du plads til kæmpe plakater i stuen

10 måneder siden |  0 comments  |  Viden om Bolig

En af de helt store boligtrends indenfor malerier, billeder og plakater, er kæmpe motiver. Det kan være i stuen over sofaen, over sengen i soveværelset eller måske på kontoret. For mange er pladsen der ikke til det, men her får du et par gode råd til at få plads.

  1. Find en passende højde fra loft til gulvet


Det er ikke alle som har højt til loften, og for dem kan det være en udfordring. Der findes dog typisk et rum som er lidt højere end de andre. For mange er stuen det rum i hjemmet, hvor der er mest plads. Hvis man ønsker at shoppe kæmpe plakater skal man have en vis luft fra loften og fra gulvet til plakaten. På den måde kommer motivet til at føles mindre i rummet og passe bedre ind. Motivet kan gradvis stadigvæk være 70x100 cm eller måske 100x140 cm som er kæmpe størrelser.

  1. Overvej en alternativ indretning


Dette råd giver måske sig selv, men mange opgiver hurtigt at shoppe et større billede, hvis de allerede kan se møblerne fylder for meget. Det er en god måde at få ryddet ud og prøve nye indretningsforslag. Hvis man har et brændende ønske om at få plads til kæmpe plakater, skal man også tage højde for en eventuelt anden indretning. Hvis du kan se at endevæggen over sofaen passer med et større motiv, kan det være der skal indrettet omkring motivet.

  1. Erstatning for hylder og højskabe


En større plakat skal ses som en anden dekoration for hylder, skabe, vægpynt, lysestager og den slags. Hvis motivet kan give sammen virkning som ønskes, kan man se på rummets andre rum, og indrette andre vægophæng. Hvis det er pladsen som søges, skal der måske være et højskab i et andet værelse, eller måske skal der hænge en hylde i soveværeslet til sterinlys og en plante.

  1. Find et passende motiv


Der er rigtig mange kæmpe plakater på markedet. Det handler om at finde den rette plakat. Det kunne være en smuk natur plakat eller måske et humoristisk citat. Motivet er vigtigt for rummet billedet skal hænge i. Det er vigtigt at tænke over hvordan et kæmpe motiv kommer til at spille sammen med rummets andre møbler og boligartikler. Ønsker I det skal stjæle hele rummet eller passer det bedre i forlængelse med andre ting. Det kunne være var tilhænger af træ og havde en kommode stående under motivet. Her var der en mulighed for at anskaffe sig en lys træramme i egetræ som matcher rummets andre møbler.

  1. Tænk over rummets helhed


Heldigvis kan et billede nemt og hurtigt tages ned igen. Det sker dog desværre at man bliver overrasket over hvor stort og iøjefaldende en kæmpe plakat kan være. Bor man i en mindre lejlighed, anbefales det at højst gå efter 70x100 cm, hvor man i større hjem med højt til loftet, kan vælge 100x140 cm.

Husk på at det handler om jeres ønske til boligen. Ønsker I samspil med hjemmets andre artikler, eller skal motivet være bærende for rummet det hænger i. Der er nok overvejelser, men også nok kæmpe plakater at vælge imellem, så god fornøjelse.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg lokalt, når det drejer sig om dit hussalg!

  • By GVB.dk
  • Date : 11 måneder siden

Vi bliver efterhånden tudet ørerne fulde af folk, der proklamerer, at vi skal vælge lokalt uanset hvad, vi end måtte købe. Vi skal have lokale grøntsager og andre råvarer, der sparer miljøet en masse problemer, og vi skal sørge for, at tingene er pro...

Aalborg virksomheder har haft et godt halvår

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

At drive virksomhed har alle dage aldrig været noget der kunne kategoriseres som værende nemt. Som man så ofte siger, havde det været nemt, så var der formegentlig flere som havde gjort det. Men til trods for dette, så har mange danske virksomheder h...