Sådan får dig og din partner fornyet gnist i sexlivet

5 måneder siden |  0 comments  |  Viden om Sundhed

Det er blevet meget populært i dag at bruge trådløst sexlegetøj i soveværelset, og derfor er mange på jagt efter en guide til, hvilket legetøj der er bedst. Det er dog svært at udpege specifikke typer af trådløst sexlegetøj, der skulle være bedst, men det er dog muligt at fortælle noget om, hvordan man vælger det bedste sexlegetøj. Det er dog en smagssag, hvad der er bedst, afhængigt af, hvor ens grænser går i soveværelset. Desuden findes der en lang række af sexspil, som kan være sjove og udfordrende at prøve kræfter med.

Fjernbetjent og app-styret sexlegetøj


Kvinden kan som regel godt lide, hvis manden tager kontrollen. Endnu sjovere er det, hvis manden kan kontrollere styrken af det vibrerende legetøj trådløst, så ændringen i kvindens nedre region kommer uventet.

Der findes både fjernstyret sexlegetøj, der kan bruges når man er tæt på hinanden, men også en del, hvor man faktisk kan sidde på hver sin side af jordkloden og stadig styre hinandens legetøj. Og især det sidste kan være utrolig spændene, hvis den ene part i forholdet rejser meget.

App-styret sexlegetøj er noget af det nyeste indenfor branchen. Fordelen ved dette er at den sædvanlige fjernbetjening ikke længere behøves at bruges, og i stedet kan en smartphone eller iPhone tages i brug. Det er nemt, bekvemmeligt og super smart. Sørg dog for at gemme appen lidt væk, hvis der er andre, der bruger din telefon. Ellers kan der hurtigt opstå nogle pinlige samtaler til næste familiemiddag. Noget af det mest populære er apps, hvor man ringe til hinanden via en webcam samtale. Her kan man så gennem dette opkald kontrollere hinandens sexlegetøj og se en live reaktion fra sin partner. Det kan være utrolig ophidsende forspil, eller en god måde at være intime, når man er væk fra hinanden.

Afprøv forskellige sexspil – de er blevet meget populære


En anden ting, der kan pifte stemningen op i soveværelset, er sexspil. Der findes forskellige typer af sexspil, og det mest anvendte førstegangsspil er et terningspil, hvor man kaster med to terninger. Den ene terning fortæller hvad der skal gøres, og den anden fortæller hvor på kroppen. Derudover kan få andre terninger, hvis man fx har en bestemt fetich, eller hvis man gerne vil teste sine grænser og prøve noget nyt.

De fleste sexspil henvender sig til par, men der findes også enkelte spil, hvor der kan være flere deltagere. Så hvis du er meget åben omkring dit sexliv og har venner og veninder, der er det samme, så kan der sagtens findes spil, der kan gøre en fest til en meget intim aften. Sørg dog for at du kender dine venner, inden du sætter et spil, der indbyder til gruppesex på bordet.

Der findes ud over sexspil og sexlegetøj også mange andre former for seksuelle remedier, der kan pifte samværet i soveværelset lidt op. Der er fx strap ons, kostumer, men der findes også mange ting, du kan bruge, når du skal hygge med dig selv.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Drik Plenny shakes når du er på farten

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

Er man typen, der har et arbejde, hvor man rejser meget vil man opleve, at man sjældent har tid til at spise. Det er meget ofte forretningsfolk, der har sådan et liv og de er ofte sultne fordi de ikke får spist nok. I mange tilfælde kan man også ende...

Cykling: Din foretrukne motionsform

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

Vi er netop gået ind i efteråret. Dette betyder at færre og færre begynder at tage cyklen til og fra på arbejde. Generelt er trenden således, at antal cykler er faldende på cykelstierne fra efteråret og frem til efter vinterperioden. Det er blot som...

Lider du mon af kronisk migræne?

  • By GVB.dk
  • Date : 2 år siden

Har du tilbagevendende, voldsomme anfald af hovedpine? Oplever du synsforstyrrelser, kvalme og lys- og lydfølsomhed på tilbagevendende basis, når du får ondt i hovedet? Så kan det meget vel være kronisk migræne, du lider af. For hvis man oplever en k...