Musik: Fra hobby til job

1 år siden |  0 comments  |  Viden om Hobby og Livsstil

Engang var det en hobby, nu er det et job. Sådan startede det hele for den passionerede musiker Lars Vesterskov. Til dagligt kører Lars hele Danmark rundt, og har spillejobs inden for flere forskellige genre. Alt lige fra musik til guldbrylluppet, eller til den ugentlige fredagsbar.

Han er en humørbombe og forstår virkelig at sætte gang i sit publikum med sine dygtige musik-egenskaber og energi. Lars Vesterskov spiller under sloganet ”én er nok”, som i princippet betyder at der ikke behøver et helt band til at sætte gang i en optræden – han kan det hele selv. Det er både guitar, klaver mundharmonika og sang som der bliver blæst op under, når Lars går på scenen.

Historien omkring Lars er rigtig god, og han er da heller ikke bleg for at fortælle den hvis man spørg. Det er altid fantastisk, når man gennem en passion og hobby, får lov at udleve det man altid har håbet på ville ske.

Dette er er i princippet helt ligegyldigt om det er musik, eller et helt andet fag. Brænder man nok for sin hobby, er det potentielt muligt at leve drømme scenariet, hvor man får job og hobby til at gå op i en højere enhed.

Sådan startede det

Det hele startede egentlig blot som sangskriver på drengeværelset, men mere blev til mere, og endelig fik Lars chancen for en solooptræden på et værtshus i det Nordjyske. Det resulterede efterfølgende til mange års fast job på selv samme værtshus, eftersom hans optræden imponerede både ejer og gæster. Hele den oplevelse var det som satte gang i musikkarrieren, og i dag bliver hele det danske rige kørt rundt for at dele gode musikoplevelser.

Glæden stråler

Man mærker glæden ved musikken når man taler med Lars. For ham er det ikke bare musik, men en livsstil hvor det er muligt at udtrykke følelser og budskaber med et helt unikt budskab.

I 2018 kan man forvente Lars endnu mere aktiv end før. Han fortsætter i samme genre, hvilket vil sige det stadigvæk er musik til festen som er hans centrale produkt, mens festerne såsom både bronze, sølv og guldbryllup stadigvæk er blandt de populære muligheder.

Det enkelte spillejob bliver altid tilpasset kundens ønsker, samt festens tema, sådan der er en rød tråd i hele oplevelsen. Noget som betyder meget, da hvis den røde tråd ikke kan fornemmes, skabes der en form for ubalance i hele oplevelsen.

Dette holder naturligvis ikke, hvorfor det hele altid bliver planlagt til punkt og prikke.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Disse ting kan du overveje i løbet af sommeren

  • By GVB.dk
  • Date : 8 måneder siden

Har du masser af tid i løbet af sommeren til at tænke en masse ting igennem, så er det måske netop nu, du skal gribe chancen. Hvis varmen alligevel er for slem til at være fysisk aktiv, kan du måske i stedet bruge tiden til at komme videre med nogle...

Husk at lave hjernegymnastik hver dag

  • By GVB.dk
  • Date : 11 måneder siden

I dette indlæg vi forklare hvorfor det altid er en god ide at sørge for at man for lavet hjernegymnastik hver eneste dag. De fleste ved nemlig at man skal træne kroppen, men det er mindst ligeså vigtigt at man husker at få trænet sin hjerne så den he...