Vælg lokalt, når det drejer sig om dit hussalg!

11 måneder siden |  0 comments  |  Viden om Bolig

Vi bliver efterhånden tudet ørerne fulde af folk, der proklamerer, at vi skal vælge lokalt uanset hvad, vi end måtte købe. Vi skal have lokale grøntsager og andre råvarer, der sparer miljøet en masse problemer, og vi skal sørge for, at tingene er produceret under ordentlige forhold. Nogle mener måske, at dette massive fokus på det lokale er lidt opreklameret - men det gælder bare ikke, når det drejer sig om hussalg. En lokal ejendomsmægler kan nemlig bringe dig det vigtige skridt foran alle de andre, som er essentielt for et godt hussalg!

Den lokale ejendomsmægler kender området

Først og fremmest giver det sikkert nok sig selv, at en københavner ikke skal have solgt sin bolig af en ejendomsmægler i Sønderjylland og omvendt - dette vil simpelthen være for besværligt. Omvendt er det heller ikke helt ligegyldigt, hvor ejendomsmægleren er placeret i den region, hvor din bolig ligger i. Der er himmelvid til forskel på en ejendomsmægler omkring Kolding og en tilsvarende i Tønder, og derfor bør du altid vælge en ejendomsmægler, der har rod i dit lokalområde!

Hvis du f.eks. vælger den lokale ejendomsmægler i Sønderjylland, så kender han allerede en del til de priser, som boligerne kan sælges for i netop dette område. Han ved, hvilke institutioner og indkøbsmuligheder der ligger tæt på, og al denne viden gør, at han har nemmere ved at sælge boligen til potentielle købere. Denne rod i lokalsamfundet er unik, og statistisk set er den centrale beliggenhed med til at sælge lokale boliger hurtigere!

Den rigtige pris betyder ALT!

Som vi allerede har nævnt, så kan en lokal ejendomsmægler komme tættere på den optimale pris i første forsøg, end en udefrakommende mægler vil kunne. Den rigtige pris er alfa og omega for et succesfuldt hussalg, og det kan faktisk have stor økonomisk betydning for dig på den lange bane. Den lokale ejendomsmægler i Sønderjylland har f.eks. fuldstændig styr på de sønderjyske kvadratmeterpriser, og han skal derfor ikke vade rundt i blinde, indtil han rammer den rette pris. Det kan betyde et hurtigere og mere gnidningsfrit hussalg for dig og dine nærmeste!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du plads til kæmpe plakater i stuen

  • By GVB.dk
  • Date : 10 måneder siden

En af de helt store boligtrends indenfor malerier, billeder og plakater, er kæmpe motiver. Det kan være i stuen over sofaen, over sengen i soveværelset eller måske på kontoret. For mange er pladsen der ikke til det, men her får du et par gode råd til...

Aalborg virksomheder har haft et godt halvår

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

At drive virksomhed har alle dage aldrig været noget der kunne kategoriseres som værende nemt. Som man så ofte siger, havde det været nemt, så var der formegentlig flere som havde gjort det. Men til trods for dette, så har mange danske virksomheder h...