Forsød din efterårsferie med flybilletter til Oslo

Efterårsferien er et kærkomment afbræk i langt de fleste danskeres skole- eller arbejdsliv. Hverdagen har kørt på længe nok til at føles en anelse monoton efter sommerferiens frihed, og der er endnu et godt stykke tid til julen og den dertilhørende juleferie. Muligheden for en sådan lille pause fra det daglige liv viser sig også i og med, at rigtig mange danskere vælger at rejse udenlands netop i efterårsferien.

For nogle vil yndlings-destinationen findes under varmere himmelstrøg, hvor man kan nå at få suge en sidste rest af solskin til sig, før det for alvor bliver koldt og mørkt herhjemme. For andre er efterårsferien den perfekte uge at rejse til en europæisk hovedstad. Det er ikke for langt væk, og det er hverken for varmt eller for koldt til rigtigt at kunne udforske en spændende storby, og det er tit muligt at finde billige flybilletter til Oslo.

Blandt vores skandinaviske nabolande står da også særligt den norske hovedstad Oslo højt på listen over populære destinationer.

Oslo byder på oplevelser af enhver art

Hvis turen går til Oslo, kan man vide sig sikker på at have en aktivitetsrig og spændende storbyferie foran sig. Både hvis man rejser som familie, vennegruppe eller kærestepar – man kan finde arrangementer i børnehøjde, såvel som for voksne med specifikke interesserer indenfor kultur, byliv, historie og så videre.

De mest besøgte og mest populære kulturelle turistattraktioner er for eksempel Oslos store kunstmuseum ved navn National Gallery, det norske folkemuseum og en særdeles flot skulpturpark, Vigelandsparken, som er så populær, at den faktisk bliver besøgt af mere end én million turister årligt. Er man knap så kunst-interesseret, eller har man børn med på ferien, er det naturhistoriske museum måske snarere sagen.

Eller den store TusenFryd forlystelsespark som tilmed er Norges største af slagsen. Hvis efteråret dog for alvor slår igennem med alt, hvad det indebærer af gråvejr og regnbyger, er det dog en god idé at have lidt inspiration til indendørsaktiviteter på hånden. Her kommer de store shoppingcentre i bymidten måske på tale, hvor den shopping-glade kan få tilfredsstillet alle sine behov.

Tag også en smuttur ud i naturen omkring Oslo

Hvis man har en ekstra dag eller to at gøre godt med på sin ferie, kan det bestemt også anbefales at tage en dagstur udenfor Oslo.

Der ligger nemlig et væld af naturskønne og spændende destinationer udenom storbyen, som alle er et besøg værd. På denne måde kan man også få et indtryk af Norges fantastiske og storslåede natur, af særligt de norske fjelde, der er så forskellige fra vores flade danske land.

Man kan besøge forskellige små charmerende historiske landsbyer, besøge et kunstcenter for moderne kunst eller endda komme på sejltur – altsammen indenfor en times kørsel fra Oslos bymidte. Der er naturligvis muligheder for nemt at komme med offentlig transport.

Med flybilletter til en efterårsferie i Oslo får du altså alle muligheder for en mindeværdig og oplevelsesrig efterårsferie, så man kan lade op til den sidste del af det danske efterår.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *