Find motivation i det lækre udstyr

motivation

5 måneder siden |  0 comments  |  Viden om Sundhed

Det kan være svært at slæbe sig op i træningscenteret eller overbevise sig selv om, at det er tid til at klemme den der løbetur ind. Men det handler simpelthen bare om at finde det, der kan motivere dig – om det er et par lækre joggingbukser, det rigtige udstyr til at træne maven eller måske inspiration på nettet til, hvordan du får det bedste ud af din træning.
Vi vil allesammen gerne træne og holde på formen, men det kræver motivation og det er forskelligt fra person til person. Find gode råd til din motivation herunder.

Det rigtige outfit

For nogen af os kan det helt rigtige outfit, der gør at vi føler os lækre, mens vi træner, være den ultimative motivationsfaktor.
Det kan virke uforståelig for nogen, men det at føle, at man ser godt ud, kan gøre det lidt sjovere at slæbe sin trætte krop op og i gang med træning. Det kan give det sidste skub, når det er en af de dage, hvor træning bestemt ikke står øverst på listen over ting du gerne vil.
Hvis din motivation ligger i, at du gerne vil have en lækker krop, som du føler dig godt tilpas i og gerne vil vise i bikini på stranden, så skal du da føle dig som dit skønneste selv, hver gang du træner.
Her kan du finde en guide til at finde lige de sweatpants, der giver dig de sidste skub ud ad døren.

Det rigtige udstyr

Træner du hjemme, kan det rigtige udstyr, der giver gode og synlige resultater være det, der motiverer dig, så din træning får en ekstra skalle.
Bor du et sted, hvor der ikke er plads til de store maskiner, men vil du stadig gerne have lækkert gear til at træne med, findes der en lang række fede muligheder på nettet.
Vi kender allesammen planken og ved, at den virker – og gør nas! Men, du kan få endnu mere ud af træningen, hvis du implementerer et mavehjul i din rutine.
Mavehjulet er en ganske lille ting, der let kan pakkes væk i en skuffe eller et skab. Men det betyder ikke, at resultaterne på ikke kan ses på dine mavemuskler.

Den rigtige inspiration

Mangler du inspiration til, hvordan du kan optimere din træning eller måske, hvilken mad du kan spise for at skubbe dit vægttab videre, så er nettet en sand guldgrube.
Der findes sider med inspiration til mad, træning og gadgets, der alle kan være med til at gøre din træning mere effektiv og holde din motivation kørende.
https://sportogsundhedscenter.dk/ finder du artikler, der kan give dig inspiration til alt, hvad der har med din træning og din krop at gøre. Det er en god måde at finde svar på de spørgsmål du har og finde motivation i andres erfaringer og tips.

Det kan være svært at holde gejsten, når du gerne vil have din træning op at køre, men med den rigtige motivation bliver din chance for succes endnu bedre.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Drik Plenny shakes når du er på farten

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

Er man typen, der har et arbejde, hvor man rejser meget vil man opleve, at man sjældent har tid til at spise. Det er meget ofte forretningsfolk, der har sådan et liv og de er ofte sultne fordi de ikke får spist nok. I mange tilfælde kan man også ende...

Cykling: Din foretrukne motionsform

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

Vi er netop gået ind i efteråret. Dette betyder at færre og færre begynder at tage cyklen til og fra på arbejde. Generelt er trenden således, at antal cykler er faldende på cykelstierne fra efteråret og frem til efter vinterperioden. Det er blot som...

Lider du mon af kronisk migræne?

  • By GVB.dk
  • Date : 2 år siden

Har du tilbagevendende, voldsomme anfald af hovedpine? Oplever du synsforstyrrelser, kvalme og lys- og lydfølsomhed på tilbagevendende basis, når du får ondt i hovedet? Så kan det meget vel være kronisk migræne, du lider af. For hvis man oplever en k...