Få styr på din bogføring via en app

5 måneder siden |  0 comments  |  Viden om Penge

Regnskab og bogføring er en svær disciplin, da der er utroligt meget, som man skal have styr på. Der er både alle reglerne, men der er også alle papirerne.

I gamle dage havde man alt dette fysisk, og det har mange virksomheder faktisk stadig. Flere og flere skifter dog til smarte elektroniske løsninger, når det kommer til virksomhedens bogføring.

På denne måde har man altid ens dokumenter til rådighed, da der bliver taget backup og de elektroniske systemer er langt bedre til at holde styr på bilag.

Det sparer både en masse tid, men det sparer også en masse bekymringer for ejeren af virksomheden. Man er nemlig forpligtiget til at have styr på alt omkring bogføringen, hvorfor dette kan være stort pres.

Med hjælp fra en app eller et elektronisk regnskabsprogram, så kan man bedre slappe af og koncentrere sig om at drive virksomheden.

De fleste løsninger er desuden meget brugervenlige, så man kommer nemt og hurtigt i gang med denne elektroniske bogføring. Og man sparer samtidig en masse penge på printere, papirer og møbler til opbevaring af dokumenter. Dette kan faktisk ofte betale hele den elektroniske løsning ind igen, og herudover er der alt den sparede tid.

Regnskabet er ejerens ansvar


Selvom man ikke interesserer sig for regnskab og bare gerne vil drive ens virksomhed, så kan man ikke bare ignorer dette. Du har nemlig pligt til at holde styr på bogføringen, lige meget om du kan lide det eller ej.

Dette har i sær været svært for mindre virksomheder, som ikke har gjort brug af en revisor. Har du en sådan virksomhed, så prøv at undersøge de forskellige muligheder for elektronisk hjælp til regnskabet.

Jo før du kommer i gang, jo nemmere bliver det også for dig. Og før eller siden har du brug for bilag og regnskaber til enten skat, banken eller samarbejdspartnere, så du bliver simpelthen nødt til at have styr på det.

I værste fald kan Skat vælge at lukke din virksomhed, hvis du ikke får styr på dette. Også selvom du har en sund virksomhed og ikke har snydt bevist, så kan det blive konsekvensen af for dårlig bogføring.

Det teknologiske samfund


Det er ikke bare med regnskab og bogføring, at alt flytter over på nettet og i skyen. Generelt er hele vores samfund på vej til dette, og vi har endda en styrelse kalder ”Digitaliseringsstyrelsen.”

Om man kan lide det eller ej, så bliver man bare nødt til at følge med denne udvikling. Om man så er privatperson, som skal tjekke sin e-boks, eller man har en virksomhed.

Vil man læse mere om den digitale verden, så kan man følge en af de mange blogs om it og alt relateret hertil. På denne måde kan man holde sig opdateret med denne rivende udvikling, så man kan få gavn af alle mulighederne.

Og er du på udkig efter noget helt specielt it udstyr, som f.eks. en god og ergonomisk musemåtte, så kan du også læse nærmere om dette på siden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 ting du skal se på, inden du låner

  • By GVB.dk
  • Date : 11 måneder siden

Er du på vej til at tage et lån? Det kan umiddelbart være en god idé, hvis du står og mangler penge til noget. Et lån er dog ikke helt gratis, så der er et par ting, der er værd at se nærmere på. Det giver dig blandt andet muligheden for at sammenlig...

Bitcoins som betalingsmodel?

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

Der er ingen tvivl om at Bitcoin har fået en masse omtale, som både dækker de klart positive aspekter, men der er også nogle negative historier. Dog overskygges det klart af de mange positive historier, hvor vi hører om alt fra at man har fundet 100...

Sådan får du råd til at udleve dine drømme

  • By GVB.dk
  • Date : 1 år siden

De fleste danskere har livslange drømme, som de ikke har råd til at udleve – tror de. Faktum er, at der findes flere måder at få råd til dine drømme. I denne forbindelse skal det understreges, at du naturligvis ikke skal kaste dig ud i økonomiske ufo...