Det siger kendte kvinder om botox

Kendte mennesker

Der er mange kendisser, der vælger at tage botox. Hvorfor gør de det? Det skyldes, at de mener, at det hjælper dem. Men hvad siger kendisserne om det? Er er et par kommentarer fra kendisser, og hvad de synes om botox.

Halle Berry: Godt, men ikke for unge

Halle Berry synes, at botox er godt og giver tydelige resultater, men hun bliver bekymret, når hun hører om unge mennesker, der tager det. Det er ikke noget, hun er fortaler for. Hun mener ikke, at botox skal tages af helt unge mennesker. Hun har tidligere hørt om børn, der til deres bat mitzvah ønsker, at de får botox. Det kan hun ikke forstå, fordi hun mener, at det er for tidligt, man tager det.

Pamela Anderson: Jeg bliver hele tiden yngre

Pamela Anderson fortæller, at hun føler, at hun hele tiden bliver yngre af at bruge bootx. ”Jeg føler hele tiden, jeg bliver yngre,” har hun udtalt til People.com. ”Jeg var den sidste person, der prøvede botox, men jeg gjorde det. Der er dog nogle mennesker, der tager det lidt for langt. Sådan er jeg ikke.”

Cameron Diaz: Du kan se yngre ud med botox

Cameron Diaz mener, at botox godt kan medvirke til, at man kommer til at se yngre ud. Hun bruger ikke selv botox særlig meget, men det er en god måde at få sig selv til at se yngre ud, mener hun. Hun siger, at botoxen har gjort et godt stykke arbejde, når den kan få folk til at føle sig bedre tilpas, end når de ikke har brugt botox. Altså mener hun, at det klart og tydeligt har givet noget.

Linda Evangelista: Jeg har indrømmet det

Linda Evangelista har udtalt over for Harper’s Bazaar, at hun har indrømmet, at hun har brugt botox. ”Jeg var den første person til at indrømme, at jeg brugte botox. Min mor var ikke glad. Jeg sagde: ”Mor, alle gør det,” hvilket fik hende til at svare: ”Det er muligt, men det er de færreste, der går ud og siger, at de har brugt botox.”

Kim Kardashian: Jeg har intet imod det

Kim Kardashian er et kæmpe celebrity-navn, og hun indrømmer gerne, at hun har brugt botox. ”Jeg har absolut ingenting imod at bruge botox. Jeg har prøvet det før, og det er den eneste form for plasticbehandling, jeg har prøvet,” udtalte hun i 2011 til Nightline.

Sharon Osbourne: Noget af det bedste for kosmetisk behandling

Sharon Osbourne har aldrig lagt skjul på sin begejstring for botox. Hun har tidligere udtalt, at hun er blevet botox-behandlet, og så har hun sagt følgende: ”Det er en af de klart bedste måder at blive behandlet på, og det er det bedste, der er sket inden for kosmetisk behandling.”

Hun mener, at det giver gode resultater og slet ikke går ind og påvirker negativt.

Herved har du altså fået et indblik i, hvad de kendte siger. Men hvad siger du selv til det?

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *