Find en erfaren bedemand nær dig

Synes du, det er en hård situation at tænke på at skulle stå for en begravelse eller en bisættelse, når du selv er i en sorgproces? Måske du står en nær, hvor I ved, at tiden nærmer sig. Det er aldrig en rar situation at forholde sig til, og det kan være stort set umuligt at forberede sig på det. Alligevel kan det nogle gange være rart at have skabt sig lidt et overblik på forhånd.

Her kan du finde din bedemand i Ballerup. På den måde har du i hvert fald sikret dig, at du ved, hvad der er af muligheder i dit nærområde. Det kan gøre, at det bliver lidt mere fleksibelt, og samtidig er der en god chance for, at bedemanden så kender til kirken og måske også præsten. Det er rart, at der kan blive lidt koordinering på kryds, så tingene nemmere løser sig.

Hvad kan bedemanden hjælpe med?

Har du ikke ført stået med ansvaret for at planlægge en begravelse eller bisættelse? Så er det en jungle at finde rundt i alt det praktiske, der skal ordnes. Men her kan en bedemand virkelig komme dig til gode, og du vil kunne få hjælp og støtte til alt fra de simple papirer, der skal ordnes, til at få styr på selve ceremonien. Bedemanden vil have forskellige roller, alt efter hvad der vælges.

Går I efter en almindelig kistebegravelse, vil der efter ceremonien være nedsænkning på kirkegården. Ceremonien i kirken er ens, uanset hvad der vælges, men ved en bisættelse vil bedemanden i stedet køre afdøde til krematoriet. Senere vil der blive afholdt en urnenedsænkning, hvor afdøde endeligt stedes til hvile. Det er en hård tid, og I står midt i en sorgproces. Samtidig skal I kunne arrangere en masse praktiske ting – så det er vigtigt at føle tryghed og støtte ved bedemanden.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *